![]() |
kimi dinleyim selamün aleyküm kuranı kerim ezber yapmak için kimi dinleyim bir hoca arap hocaları değil, türk hocaları dinle lehçe farklı olduğu için güzel okuyamazsın demişti bana bir kaç hafız tavsiye ederseniz ve o hafızın hatmi varsa bende bilgisayara indirmek istiyorum paylaşırsanız sevinirim... |
Cevap: kimi dinleyim Fatih Çollak o zaman:) sitede hem onun hemde fatih çollağın diğer hafızlarla yapmış olduğu mukabele hatmi şerifi vardır. |
Cevap: kimi dinleyim Fatih çollak hafızlarla Mukabele Hem Görüntüülü hemde mp3 olarak indirme seçeneği ile [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İshak danış [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hafız ilhan tok [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mehmet emin ay [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: kimi dinleyim ArO*ArO*ArO* |
Cevap: kimi dinleyim hafız mp3 olanın tamamı yani 30 cüz ün tamamının boyutu nedir biliyormusun |
Cevap: kimi dinleyim allah razı olsun,benimde bir sorum olacak yasini bile okurken heyecanlanıyorum nefesim yetmiyecekmiş gibi oluyor heycanımı nasıl yenebilirim nefesimi nasıl kontrol edecm? |
Cevap: kimi dinleyim ender acaba sure sure indirme imkanımız yokmu elinde varmı ben bir ara o şekilde indirdim sureleri bulmak daha kolay oluyor. |
Cevap: kimi dinleyim birazdan döneceğim arkadaşlar aızcık yoğunum:) |
Cevap: kimi dinleyim Alıntı:
|
ArO* |
Cevap: kimi dinleyim Fatih Çollak , Süre Süre Hatim Mp3 formatinda Cüz Cüz Hatim Mp3 formatinda ve ok takipli hatim mpg yani görüntülü olarakda paylaştım, zaten 70 hafızla yapmış oldukları mukabelenin hem görüntülüsü hemde mp3 formatı halindeki tek başlıkta mevcuttur. |
birde tekken okurken mi yoksa bir ortamda yada nebilim ders verirken mi (yani kuran okumayı birisi takip mi ediyor) oluyor. |
|
şaka biryanada cidden madem öyle kimse yok gibi düşün, sonuçta insanız biz hatamızda olur hersey olur istersek hafız olalım durmadan tekrar edelim, yada karsındakilerde insan senden bilgili olsun yada olmasın bir önemi yok ki, sakin bir şekilde olmaya çalısırsan okursunuz diye düşünüyorum, gerçi forumda bayan hocalarımız var ise onlar size daha iyi bilgi verirler, bizlerde alıştırma yapıyorlardı kursda , düşünün camideyiz namaz bitti aşır okunacak , kim okuyacak belli değil, hoca diyor ibrahim diyor, yada ahmet diyor , senın haberin olmuyor aşır oku deniliyor cemaatin içince daha çıcukken birde:) |
|
SAAT: 07:29 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.