|
Konu Kimliği: Konu Sahibi YaŞuHa,Açılış Tarihi: 11 Kasım 2013 (19:21), Konuya Son Cevap : 04 Mayıs 2014 (18:24). Konuya 19 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:11 |
Durumu: ![]() Medine No : 31885 Üyelik T.:
07 Ekim 2013 | ![]() İnsana insan olmak yakışır...
__________________ '' Eyy Sükutum...! İçinden Duyduklarını, İçinden Söyle..! Dile Gelen Her Söz Köle Eder Kendine...'' ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:12 |
![]()
din,iman,saygı,haya,edep,tevazu,sevgi vb bütün güzellikler.bütün erdemli davranışlar insana yakışır. (özellikle ben en çok saygılı ve iyi niyetli insanları çok severim) | |
![]() |
![]() | Mesaj No:13 |
Durumu: ![]() Medine No : 33823 Üyelik T.:
14 Kasım 2013 | ![]()
(insanoglu nankördür menfaati için gelir vecde,, cenneti vaad etmeseydi Allah belki ona'da etmmezlerdi secde) ALLAH cc insanı en güzel şekilde yaratmıştır,, ona nimet vermiş hayat bahş etmiş, Allah u teala nın insanlardan tek gayesi ona hakkıyla kulluk yapmaları ve Allah ın getirdiklerine iman etmeleridir.. Rabbim cümlemizi akibeti güzel olanlardan eylesin ve bizleri islamı hakkıyla yaşayanlardan eylesin { Amîn } Vesselam
|
![]() |
![]() | Mesaj No:14 |
Durumu: ![]() Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | ![]()
Tevekkül-Sabır
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
![]() |
![]() | Mesaj No:15 | |
Durumu: ![]() Medine No : 27674 Üyelik T.:
25 Nisan 2013 | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ Müslüman olmak bütün otoriteleri reddedip sadece Allah'ın otoritesini kabul etmektir.. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:17 |
Durumu: ![]() Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:19 |
Durumu: ![]() Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | ![]()
.Dünyayı ve içindekilerini insanın hizmetine sunan Allaha kulluk yaraşır...İnsan kalabilmek yakışır... İnanan insana ne yakışır dersek,elbetdeki kardeşlerin yorumlarındaki özellikler yakışır...Onlarda yakışmasa Hayvanlık yakışır..
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Her İnsana Herşey Anlatılmaz | Mihrinaz | Makale ve Köşe Yazıları | 0 | 16 Mayıs 2022 17:47 |
>< Cemre İnsana Düşer.! >< | su damlası | Gönülden Dökülen Nağmeler | 21 | 14 Ocak 2022 17:24 |
Kadına en çok ne yakışır? | Futbolcu | Tebessüm-Mizah Alanı | 3 | 19 Ekim 2020 16:43 |
Futbol düşkünlüğü bir mümine yakışır mı? | MERVE DEMİR | Soru Cevap Arşivi | 9 | 06 Mayıs 2014 18:12 |
İnsana Dair | Aysima | Makale ve Köşe Yazıları | 0 | 06 Ocak 2009 16:29 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|