![]() |
Niçin Allah a inanıyorsunuz? Niçin Allah a inanıyorsunuz... tek kelime ile ifade eder misniz? selam ve dua ile.. |
Cvp: Niçin Allah a inanıyorsunuz? bu soruya ancak soruyla cevap verilir .acaba müslüman bir anne babadan ve bir islam beldesinde dünyaya gelmemiş olsaydık şu anda ben müslümanım şu şu sebeblerden dolayı diyenlerimiz yine araştırmış islamla müşerref olmuş olabilirlermiydi ? |
Cvp: Niçin Allah a inanıyorsunuz? Diyelim ki ""müslüman bir anne babadan ve bir islam beldesinde dünyaya geldin"" O zaman sorunun cevabı ailem ve çevrem inandığı içinn mi olurdu ? |
Cvp: Niçin Allah a inanıyorsunuz? fıtratım onun boyasından olduğu için |
Cvp: Niçin Allah a inanıyorsunuz? kaçımız dinler hakkında uzun boylu araştırma yaparak iman ettik taklidi iman da imandır tahkike doğru derecesini yükseltmeye çalışalım diyeceğim bu şimdilik. |
Cvp: Niçin Allah a inanıyorsunuz? Kendisine iman etmeyi bana lütfettiği için... |
Cvp: Niçin Allah a inanıyorsunuz? Allah razı olsun suizan,sıryani ve iklimya kardeşlerim.. forumda herkesten tek bi cevap bekliyorum inşAllah.. buyrun kardeşlerim.. |
Cvp: Niçin Allah a inanıyorsunuz? camilerimizde para toplayan arkadaşlar önce kendi cepinden ilk parayı atınca başkalarını teşvik edici olurmuş derler ? |
Cvp: Niçin Allah a inanıyorsunuz? Fıtrat... O cc.in sana nasip ettiği, yaşamanı dilediği.... Fıtratının sevdiği... |
Cvp: Niçin Allah a inanıyorsunuz? var olduğu için. |
SAAT: 00:07 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.