![]() |
Cevap: Ra'd Suresini Sorularla Tanıyalım 57-Mekkelilerin hz peygambere yaklaşımından hangisi yalnıştır ? Peygamberlik kurumunu tamamen Red Hz peygamberin peygamberliğini Red Putlarına saygı övgü şartı ile Kabul Kabile Taassubu yüzünden Red HOCAM ZATEN YANLIŞ OLANI SORMUŞSUNUZ,onun için bende Peygamberlik kurumunu tamamen Red dedim çünkü tamamen peygamberliği reddetmemişlerdir,değilmi? yoksa yanlışmı anladım? |
Cevap: Ra'd Suresini Sorularla Tanıyalım Ra'd Suresi hakkında DipNotlar
|
Cevap: Ra'd Suresini Sorularla Tanıyalım Alıntı:
Sen haklısın Ablası :) |
Cevap: Ra'd Suresini Sorularla Tanıyalım Muhsin Hocam 47. Kalıcı mutluluğun üretildiği merkezin adı nedir? Cennet 46: Rad suresi adını kaçıncı ayetten alır ve kaç ayettir? 13_43 49. Hangisirad suresinin mesajlarından değildir? Secde ayeti içermemesi Hocam bu sorulara bu şekilde cevap vermiştim. Bunlar yanlışmı ki . siz yanlış cevap demişsiniz. Bu konuda beni bilgilendirirmisiniz. Orada soruların numaraları karışmıştı, problem bu olabilir mi acaba. |
Alıntı:
|
Cevap: Ra'd Suresini Sorularla Tanıyalım sınav haftası olması hasebiyle hepsine cevap veremesemde çok güzel ve birazcık zor sorulardı hocamArO*ArO* Rabbim öğrendiklerimizle amel etmeyi nasip etsin(: |
Cevap: Ra'd Suresini Sorularla Tanıyalım yoğun gündemim dolayısıyla sureyi bu gün bitirme telaşı...gözden kaçanlar oldu sorunlu sorular oldu...Allah hepinizden razı olsun. Ra'd süresi bitti. sıradaki kardeşimiz kardeş sure ile devam edebilir :) Baş editörün dikkatine... |
Cevap: Ra'd Suresini Sorularla Tanıyalım Hocam , ömür bitecek ama öğreneceğimiz ilim bitmeyecek. Farklı bir çalışmaydı. Allah'a emanet olun. |
Cevap: Ra'd Suresini Sorularla Tanıyalım ama böyle olmazki :) bize hiçbişey bırakmamışsınız 7638jk4 bir iki taneyi medineweb le mihrinaz gelirler onlara kalsın dememişsiniz sopa000 neyse şaka bi yanada keşke bi kaç tane bizde cevaplayabilseydik :):) abdulmelik hocam sorular süperdi evet000 keşke haftalarımızı değiştirmeseydik de taktik alabilseydim gülümseyen000 diğer defaya inş.:):) |
hocam haftanın daha başındayız arkadaş hazırlamışsa sorularını devam edebiliriz.ama haftalık program yaptığımız için bu haftanın tamamı ra'd suresiyle geçecek sanıyorduk gülümseyen000 bi danışayım bi sonraki arkadaşadüşünceli000 |
SAAT: 11:44 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.