![]() |
Cevap: Hacc Suresini Sorularla tanıyalım Alıntı:
|
|
Cevap: Hacc Suresini Sorularla tanıyalım fecr hocam 53.sorunun cevabı sıkıntılı... diğer arkadaşlar teşekkürler...evet000 61-Allah’ı tanımamak Allah tarafından tanınmamayı doğurur. Bu felaketi hangi kelime ile izah edebiliriz?
|
|
Cevap: Hacc Suresini Sorularla tanıyalım 61 ve 62.sorunlar sıkıntılı abla... |
Cevap: Hacc Suresini Sorularla tanıyalım Hocam 61. sorunun cevabı Küfür 62. sorunun cevabı Kurban |
Cevap: Hacc Suresini Sorularla tanıyalım 62-“Menasik” kelimesigenel olarak en çok hangi ibadetle ilişkilendirilebilir? İbadet Hacc Kurban şeair |
Cevap: Hacc Suresini Sorularla tanıyalım Fecr Hocam bende önce ''Menasik '' kelimesini İbadet dedim, sonra sildim. Menasik kelimesi hangi ibadetle ilişkilendiriliyor? sorusu bir ibadet adını kapsayacağını düşündüğüm için Kurban dedim. Abdülmelik hocam ne diyecek merak ediyorum. |
Alıntı:
ancak, menasik kelimesi hacc terimlerinden olup kurban kesme kurban kesme yeri kurban ibadetleri anlamında kullanılması fakih ve müfessirler arasında yaygındır. |
Cevap: Hacc Suresini Sorularla tanıyalım Nurşen35 in Hacc cevabına sıkıntılı dediğin için İbadet demiştim:) |
SAAT: 16:52 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.