|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medine-web,Açılış Tarihi: 07 Eylül 2007 (22:45), Konuya Son Cevap : 30 Ocak 2025 (13:43). Konuya 4748 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack ![]() | Seçenekler ![]() | Değerlendirme ![]() |
![]() | Mesaj No:3971 |
Durumu: ![]() Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | ![]()
Hz. Nuh İbrahim, İshak, Musa, İlyas, Lut ve Yunus Kıssalarından ibetlik bölümlerin hepsi bir surede geçer Bu sure hangisidir?
__________________ ![]() Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
![]() |
![]() | Mesaj No:3973 |
10 Nisan 2008 | ![]()
Evet doğru cevap kardeş... Yıldızlar kandillere benzetilmiştir. Bu yıldızlar Şeytanlara atılan taşlar gibidirler Hangi ayette geçer?
__________________ ![]() Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
![]() |
![]() | Mesaj No:3974 |
Durumu: ![]() Medine No : 13046 Üyelik T.:
16 Aralık 2010 | ![]() mülk suresi...
__________________ Sustum..! Birikti yanaklarimda alfabe..Ya RAB..! Sukütu'mu en güzel duam eyle.. |
![]() |
![]() | Mesaj No:3975 |
10 Nisan 2008 | ![]()
Mülk suresi doğru Ayeti alayım ...
![]() |
![]() | Mesaj No:3976 |
16 Aralık 2010 | ![]() 5. Andolsun biz, en yakın göğü kandillerle donattık. Onları şeytanlara atılan taşlar yaptık ve (ahirette de) onlara alevli ateş azabını hazırladık.
__________________ Sustum..! Birikti yanaklarimda alfabe..Ya RAB..! Sukütu'mu en güzel duam eyle.. |
![]() |
![]() | Mesaj No:3977 |
10 Nisan 2008 | ![]()
Doğru cevap buyur ablam sen yada başka biri soru sorsun ..
![]() |
![]() | Mesaj No:3978 |
16 Aralık 2010 | ![]() yok daha neler ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:3979 |
10 Nisan 2008 | ![]()
Yo ablam sizde sorun Kuranda soru çıkarma tekniğini öğrenin işte amacımız o hade bu sefer bize soru sorun Ya Allah diyerek...
![]() |
![]() | Mesaj No:3980 |
16 Aralık 2010 | ![]() malesef size ilk muhabbetimde ne demiştim haddimi bilirim... sizi izleyerekte örenebilirim sağol abi kolay gelsin. hadi sıkı bi soruyla dewam kaynamasın bu şekilde buyrun
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 242 Kişi okuyor. (0 Üye ve 242 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Peygamberler hakkında Sorular-Medineweb çalışması | Medine-web | Peygamberler(a.s) | 209 | 15 Şubat 2024 14:44 |
Kuranı kerim ünlü hafızların sesinden/medineweb | MERVE DEMİR | Sesli-Görüntülü-Dinle | 5 | 05 Temmuz 2020 01:18 |
Medineweb Üyelerine Kuranı Kerim Kavramları Testleri | serpil | Kur’an-Kerim Bilgisi | 14 | 05 Eylül 2017 15:59 |
Kuranı Kerim | KardelenGül | Kur'ân-ı Kerim Genel | 0 | 25Haziran 2015 17:09 |
Medineweb Üyelerine Kuranı Kerim Temel Terimleri | serpil | Kur’an-Kerim Bilgisi | 0 | 28 Temmuz 2014 00:49 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
أعوذ بالله من الشيطان الرجيم , بسم الله الرحمن الرحيم Gerçekten Biz sizi yakın bir azab ile uyardık. Kişinin kendi ellerinin önceden takdim ettiklerine bakacağı gün, kafir olan da Ah, keşke ben bir toprak oluverseydim diyecek. (Nebe-40) | عن رسول الله صلى الله عليه وسلم قال Hasedden sakının; ateş odunu nasıl yerse, haset de iyilikleri öyle yer. |
İman hem nurdur hem kuvvettir, hakiki imani elde den adam kainata meydan okuyabilir. Said Nursi |
|