![]() |
Özlemle beklemek gibi... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Seni bekliyorum, Sana yakışan bir özlemle. Usanmasız, tatlı bir bahar akşamı, Derinliğinde , Ufuklara yakıştırıyorum, En çok aramızdaki Mesafeyi, Ne kadar uzak olursa olsun , Görürsün ya hani, Hani uzansan Tutacaksınmış gibi, Hani uzansam eline değecekmişim gibi, Dokunmaya kıyamayıp , Biraz daha seyrine Dalar gibi... Gel der gibi, bekler gibi... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Koparılmayı bekliyordu Gül dalından, Çünkü biliyordu, Sevilmenin bedeli Ölmekten geçiyordu...! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bu dünya..! Acılardan kaçamayacağın kadar küçük, Kaybettiklerini bir daha bulamayacağın kadar büyüktür... |
Sonra "Geçer " dersin , Saatler geçer... Günler geçer, O hep aklından geçer.. Ama acısı hiç geçmez, Sadece alışırsın... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir renk seç dedi ____Hayat.. "Siyahı" Aldım... Sen de "Beyazı" Almışsın... Şimdi "Aşk " nedir ? Diye sorsalar #Akla _____Karayı # Seçmek derim.... |
Seni tanımıyorum ama denk geliyorsun işde, Sıradan bir kitabın tam ortasında Bir "yoksun'luk " cümlesinde, Bir şiirin en acıyan yerinde, Yağmur sonrası gökyüzünde, Yanlızlığımın yedi renğinde... |
Her insanın aklında kalmıştır,, ____Birinin "GÖZLERİ" _____Birinin "SÖZLERİ" ,,, |
Ellerin güllere dokunuyor... Yokluğun bana....!! |
Sabıkam bile yokken___ _____Sensizliğe müebbet yedim...! |
Artık hayellerim suya düştü diye Üzülmüyorum.. Çünkü onlar düşe düşe yüzmeyi Öğrenmişler ...!!! |
Belki de tadında bırakmak gerekirdi, Sevmeyi, Özlemeyi, Beklemeyi...krik |
Şimdi hangi kelimenin ucundan tutupda sarılayım ki Sana _____ Aylardan Temmuz ___ Mevsimlerden yaz....!! |
Bak buraya " Seni özledim " yazdım, Ne kadar kolay okunuyor öyle değilmi ? Öyle değil işde , Okundugu gibi yaşanmıyor...!! |
Nefes almak için, Pencereyi değil fotoğraflarını açınca Anladım sana yenildiğimi ..!! |
Vaz geçme eşiğinden izliyorum, Herkezi ve herşeyi ,, Git(S)em mi ? .. Kal(S)am mı ?... Sus(S)am mı ?.... Konuş(S)am mı ) ?..... Öyle bir yerdeyim işde.... |
Özlemeye nerden başlıyorduk ,,sesinden mi , Gülüşünden mi ? |
Balıksın denizin yok, Kuşsun kanatların yok, İnsansın kalbin atmıyor.. İşde sensizlik böyle bir şey...!! |
Ben... Yinede vazgeçmedim seni sevmekten ,, Eskisi gibi değil ama , Biraz buruk, Biraz küs, Biraz sitamkar, Yinede seviyorum seni... |
Bazı dertler seni yerden yere vurmaz da Bir eşiğe oturtup saatlerce ağlatır, Tırnağın kırılsa gelirim , Demiştin.. Göğsumde kırk tane orman yandı , Nerdesin....!! |
Gözlerini kapat , elini yüreğine koy ve Dinle ,, Ö_Z_L_E_D_İ_M_...... Bir şeyi herhangi birşeyi özlemekten bahsetmiyorum sana, Seni Özlemek gibi bir şey var... Nefes aldırmıyor insana....!! |
senin olmayacak birini sevdiğin zaman , Çift mesai yapar ömrün, Gündüz yaşamaya, Gece ölmeye çalışırsın...!! |
Gidişine dair veda şiiri yazmak istedim, Acımı , sızımı unuttum. Senin yüreksiz yüreğinin, Yaptıkları geldi aklıma, Yazmayı bıraktım .....!! |
Sesini duymayalı bir asır geçti sanki Gülüşünü görmeyeli ömür bitti ...! |
Varlığınla başlayan bir günün Yoklugunla bitmesine alışamadım.. Aklımda olduğunun yarısı kadar , Yanımda olsaydın hiç sensiz kalmazdım...!! |
Sonra fark ettim ki , Bedensiz acıları vardı insanın Nedensiz göz yaşları , Çünkü ; Bir geçmişi vardı insanın , Birde hiç geçmeyişi..!! |
Geriye yarım satırlık bir yer kaldı Söylesene Neyi sığdırayım oraya Hasretini mi yoksa sensizliği mi ? |
Ve birde gülüşü özlemek diye bir şey var, Hiç bir kitap da tarifi yok...!! |
Özleyince insanın üstü, Hasret____ Yüreği şiir____ Gözleri gurbet olurmuş___ |
Bir "Sen" vardın Gözlerimde , Birde göz yaşına mahkum bir "Özlem" Ne seni getirebildim, Ne de bu Özlemi bitirebildim...!!! |
" Sen " dedi sustu yüreğim, "O" da bilmiyordu senden Öte bir şeyim olmadığını Bilmez misin, Hiç bir şey acıtmaz kalbimi Yokluğun kadar ...!!! |
Seni özledim desem bu gece Yıldızları toplayıp Gelirmisin yüregime ?? Ellerimi açıp mutluluklarını istesem Gülüşünle düşermisin göz bebeklerime ?? Ağlasam bir gece yarısı Bir tutam ümit verirmisin geleceğime ?? Yaşam boyunca seni seveceğim desem Sevgi olup yerleşirmisin düşlerime..?? |
Ben en çok seni özleyince Yoruluyorum Ya içi sızlıyor kemiklerimin Ya da Gözleri doluyor Cümlelerimin..! |
Özlemekten daha kötü bir şey varsa Şu hayatta , Oda asla , Kavuşamayacağın birini , Çaresizce beklemektir ... |
Ben ölürsem taputumun baş kısmını sen taşı , Yaşarken koyamadım başımı göysüne, Soguk bedenimi yüklesinler omzuna...!! |
Alıntı:
ağlayan000aglynb |
Bir plak olsam , Zeki Müren çalsam, bozulsa aynı yerde çalsam , hep tekrarlasam .. " Elbet bir gün buluşacağız , bu böyle yarım kalmayacak " Desem desem....!! |
Ben seni sevmekten vazgeçmedim Uyudum düşlerim sevdi seni, Uyandım hayellerim... Aynı şehirde olmasakda , Aynı havayı solumasakta, Ben seni sevmekten vazgeçmedim.. Bütün imkansızlıkları kuşanıp , Seni beklemeyi sevdim...!! |
Ne kalma mı istedin , Ne de gitme mi .. Derin bir sessizlik içinde , Kayboluşumu ellerin cebinde izledin...!!! |
Sadece seni anlattım, Saf ve temiz kağıtlara .. Şiirin özü sen ,yazanı ben oldum O kadar....!! |
Bak bakalım... Belki gönlümün sesini duymuştur kalem Sonra mürekkep ağlamıştır Olamaz mı ? |
SAAT: 19:45 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.