|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Sükutu-Ezber,Açılış Tarihi: 17 Eylül 2016 (19:43), Konuya Son Cevap : 02 Mart 2024 (21:13). Konuya 54 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
23 Mayıs 2017, 22:46 | Mesaj No:21 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | İnsanlar vardır..! Su gibi aziz, su gibi duru.. Konuştukça su olur akarlar, kalbimize.. Kan gibi, Can gibi, Canan gibi.. İnsanlar vardır..! Soğuk duvarlar misali Gülümsemenin sıcaklığını bilmezler..! Bilseler de sevmezler..! İnsanlar vardır..! Gelip geçerler hayatlarımızdan.. Kimi depremlerle gider..! Kimi fırtınalarla.. Ben kalanlardan yanayım..! Gitmeyenlerin sadakatini ve sabrını severim..! Sarılıp bırakmayanların sıcaklığını.. Şems-i Tebrizi
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
24 Mayıs 2017, 09:27 | Mesaj No:22 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Yazarlığınız hayırlı olsun efendim..çok güzel içten yazılarınızı daha çok görmek dileği ile.. Hayırlı paylaşımlar..
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
24 Mayıs 2017, 23:49 | Mesaj No:23 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | |
25 Mayıs 2017, 08:17 | Mesaj No:24 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Mşallah ne guzelde yakişmiş morlar yazarımıza hayırli olsun hayirlara vesile olsun inşAllahh/ic/a/b
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
25 Mayıs 2017, 09:00 | Mesaj No:25 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 |
Guzel sozler hissedilerek yazilmis.MaşaAllah barekAllah yazarliginiz hayırlı olsun
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
25 Mayıs 2017, 11:56 | Mesaj No:26 | |
08 Nisan 2014 | Alıntı:
yazmaya çalışıyorum değerli forum üyemiz,:-) Rabbim bütün niyetlerimizi halis kılsın inşallah,,inşallah hayırlı olur,,, | |
28 Ocak 2018, 18:34 | Mesaj No:27 |
15 Kasım 2011 |
Hangi çiçek, diğerini “sarı açtı” diye ayıplar? Hangi kuş, “farklı ötünce” diğerine yasak koyar? Hangi acı , diğerini hafifletir ? Derisinden, dilinden ötürü öldürülüyor insanlar. Ah insanlar! Her şeyi bulup kendini bulamayanlar...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
03 Temmuz 2018, 02:45 | Mesaj No:28 |
15 Kasım 2011 |
Öğretmeni soruyor çocuğa : -Canlılar kaça ayrılır? - Dörde ayrılır öğretmenim " diyor çocuk... - Bana yanlış gibi geldi ama say bakalım... - Bitkiler, Hayvanlar, insanlar ve çocuklar... - Çocuklar da insan değil mi oğlum? -Haklısınız, o zaman canlılar üçe ayrılır öğretmenim... - Peki, şimdi yeniden say bakalım... -Bitkiler, Hayvanlar ve çocuklar.... -Oğlum, insanlara ne oldu? -Düşünebilenleri hep çocuk kaldılar, düşünemeyenleri de hayvanlaştılar öğretmenim... Tamda o noktadayız !! :(
03 Temmuz 2018, 12:38 | Mesaj No:29 |
08 Nisan 2014 |
insan diyorum öyle bakıyorum,nereye gidiyoruz bilmiyorum karanlık insanların ruhu aydınlatacak iman lazım iman şart yoksa bu iman azlığı bizleri felâkete götürdüğü belli yerlere,göklere sığamıyor insanların yaptığı taşkınlıklar hangi söz anlatır insanların yol açtığı felaketler Rabbim tez zamanda toplarla bizi insan olduğumuzu unutuyoruz zira biz insanlıktan çıktık,,:(((
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
06 Kasım 2018, 23:05 | Mesaj No:30 |
15 Kasım 2011 |
Gidenler ve kalanlar.... SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |