![]() |
Suzanın kaleminden dökülenler Niceleri geldi niceleri Neler istediler neler Sonunda dünyayı bırakıp gittiler Bakıyorum da sen, hiç gitmeyecek gibisin Onlarda senin gibiydiler.... |
Suzanın kaleminden dökülenler Gerçekçi ol İmkansızı iste.... SUZAN MERT... |
Suzanın kaleminden dökülenler Şehitler kan döktüler ,cennette uçacaklar Zalimler zulmettiler ,ateşte yanacaklar Etmeyene edenler, cezasını bulacaklar Bu etme bulma dünyasıdır, Sabret KARDEŞİM... 1990- SUZAN MERT |
Mutluluk ve sevinç sana en iyi dost olup, Her zaman seninle olsun. Keder ve hüzün ise sana düşman olup Herzaman senden uzak dursun... |
Hoşgeldiniz efenim ☘ Kaleminize kuvvet 🌹 |
Öncelikle forumumuza hoşgeldiniz, ileryen zaman içinde sizi tanımak isteriz. Sizi ve değerli paylaşımlarınızı görmek bizi mutlu ettic* |
Saygıdeğer medine wep ailesi, Hoşbulduk.. |
Suzanın kalbinden dökülenler Beni bana sorma Şiirlerime sor Onlar beni daha iyi bilirler Onlar beni karşılıksız severler. |
Olurmu böyle yaşam deme Sende insansın, isyan etme Kadar bizede güler elbette Hayat dedikleri neki Dertlerle çırpınıp dur Ne zor yaşamın bedeli Geceleri ağlayıp dur Suzan mert/1994 |
Bu hayat tat vermiyor bana Herşey sahte herşey para Yaşamak boş geliyor bana Böyle hayatı yaşamam bitsin Hayat dediğin ne sence Acı dolu gündüz gece Ümit vermeyen gelecekse Böyle hayatı yaşamam bitsin.... Suzan mert/1997 |
SAAT: 03:17 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.