![]() |
Suzanın kaleminden dökülenler Niceleri geldi niceleri Neler istediler neler Sonunda dünyayı bırakıp gittiler Bakıyorum da sen, hiç gitmeyecek gibisin Onlarda senin gibiydiler.... |
Suzanın kaleminden dökülenler Gerçekçi ol İmkansızı iste.... SUZAN MERT... |
Suzanın kaleminden dökülenler Şehitler kan döktüler ,cennette uçacaklar Zalimler zulmettiler ,ateşte yanacaklar Etmeyene edenler, cezasını bulacaklar Bu etme bulma dünyasıdır, Sabret KARDEŞİM... 1990- SUZAN MERT |
Mutluluk ve sevinç sana en iyi dost olup, Her zaman seninle olsun. Keder ve hüzün ise sana düşman olup Herzaman senden uzak dursun... |
Hoşgeldiniz efenim ☘ Kaleminize kuvvet 🌹 |
Öncelikle forumumuza hoşgeldiniz, ileryen zaman içinde sizi tanımak isteriz. Sizi ve değerli paylaşımlarınızı görmek bizi mutlu ettic* |
Saygıdeğer medine wep ailesi, Hoşbulduk.. |
Suzanın kalbinden dökülenler Beni bana sorma Şiirlerime sor Onlar beni daha iyi bilirler Onlar beni karşılıksız severler. |
Olurmu böyle yaşam deme Sende insansın, isyan etme Kadar bizede güler elbette Hayat dedikleri neki Dertlerle çırpınıp dur Ne zor yaşamın bedeli Geceleri ağlayıp dur Suzan mert/1994 |
Bu hayat tat vermiyor bana Herşey sahte herşey para Yaşamak boş geliyor bana Böyle hayatı yaşamam bitsin Hayat dediğin ne sence Acı dolu gündüz gece Ümit vermeyen gelecekse Böyle hayatı yaşamam bitsin.... Suzan mert/1997 |
Ben bir ihtiyar dilenciyim ALLAH rızası için, sevgi dileniyorum Para vermeyin, aşk istiyorum Gözlerim canlı bakmıyor ama, Şefkatle bakmasını biliyor Ellerim titriyor ama, Sıcacık okşamasını biliyor Kalbim hızlı çarpmıyor ama, Sevmesini çok iyi biliyor Ben ihtiyar dilenciyim Para değil, aşk istiyorum... |
Taşı toprağı yazar sitenincicekver Bereketli topraklar maşallah hosgeldinizhsgldn Suzan mert. Çok güzel yazılarıniz. Daim olsun. |
Teşekkür ederim, |
Acizane kendimi tanıtmak isterim. Sakarya, da ikamet eder Mihrinaz adminin arkadaşıyım.İlahiyat önlisans mezunuyum. Sözleşmeli din eğitmenliği yapıyorum. Pandemi nedeniyle sıkıntılı süreçteyiz. Bu süreci olumlu değerlendirmek adına, Hikaye, makale, şiir gibi edebiyat dalında kendimi geliştirmeye çalışıyorum.Bana açtığınız sevgi dolu gönlünüze teşekkür ediyorim. |
Hoşgeldin Şükran hocam. Önlisansla üye yaptık seni. Mezun oldun-egitmenlik yaptın. Azmin gayretin girişimci ruhun durmamiş yazarlığa heves sarmış. Benden yazılarını degerlendirmemi istedin. Bende seni 60 bin kişiye getirdim. Buyur onlar değerlendirsin yazılarını:) Editör arkadaşlarım yardımcı olacaklardır. Herşeyi onlara sorabilirsin. Arkadaşlar iki gündür perişan etti beni lütfen yardımcı olun yazare hanima[emoji28] Hoşgeldin tekrardan hayırlı olsun.Forumu ogrendikçe keyifle yazacaksin eminim. Hayırlı forumlar efenim... |
Alıntı:
|
Arkadaşlar kusuruma bakmayın, sayfayı aktif kullanmayı beceremiyorim.Öğreneceğim inşaallah..Allahın kulu, linki arkadaşım ,attığım şiirler, sözler dünya hevesiyle ve aşkıyla ilgili olabilir. Benim yazılarım acizane çok çeşitli kendi karakterim gibi.Şiirlerim dünyalık aşkları igade ederken, kitabım ibret verici yaşam hikayelerini içeriyor.Nasipse 2.kitabım ilmihal içerikl kadınlara mahsus bir el kitabı olacak.. RABBİM emek veren herkese, emeğinin mutluluğunu yaşatsın.. Amin |
Ey mescidi aksa, Öyle mahzun durma Tüm dünya müslümanları gibi sessiz kalma Onlar siğneye çekip, bekliyorlar bir mücize Sen kalk ayağa yürü bu cellatların üstüne panzer misali ez onları.... Görsünler kim büyük,görsünler Kudüs kimin... Suzan mert. 2021 |
>>>>Suzan Hanım hoş sefa geldiniz. Kaleminiz güzel. Devamını diliyoruz. c* |
Filistin, çok teşekkür ederim..içimden geleni yazıya döktüm. |
Analık, birilerinin varoluşunda gönüllü Sponsor olmaktır. Tüm analarımızın ömrü uzun olsun Evlat acısı yaşamasınlar. Ahirete irtihal eden analarımızın mekanı cennet olsun. Analığımızın hergünü böyle özel ve güzel geçsin. |
Maşallah diyelim .. Kaleminiz daim olsun.. Kitap çıkarmak yetenek işi .Ne güzel her daim güzelliklere diyelim inşaAllah.. Takıldığınız olursa burdayız yardımcı oluruz insaAllah../cic/ek/ |
Anneler gününü garipseyen evlatlarım var benim. Üzülmüş gibi yapıp, sitem ettiğimde aldğım cevaplara hayran kaldım açıkçası Anne yaa! Sen sadece bugün mü bizim annemizsin , Bugünü kutlarsak diğer seninle olduğumuz günlere haksızlık etmiş olmazmıyız. İyi ki sen bizim Annemizsin.... |
Gece gökyüzüne bakıyorum, Binlerce yıldızın içinde seni görüyorum. Ay daha çekici, daha güzel fakat Ben çoban yıldızını seviyorum. Biliyorum milyonlarca km, uzaktasın Hiç önemli değil uzaklığın Sen her zamansın yanımdasın Sen benim canımdasın, Sen benim kanımdasın..... Suzan mert - 1997 |
Alıntı:
|
Taze üye ve Taze yazarımız hoş bir meltem gibi esdi gitti. Arada bir ugrasaydi yeni eserlerini bizimle paylaşsa idi hatta misafir etseydik güvercin ile haber salalim hatirlarda gelir belki😊 |
Şükran hocamla uzun süre haberleşemedik. Vesile oldun telefonunu tıkladım.)) Şükran hocam eserlerine eser katmış. Yazdıkça yazmış. Müsait olduğunda uğrar projelerini kendi anlatır inşallah. Yeni kitabını da paylaşırc* |
Gelir inşallah taze üye demişimde 2015 de kayıt olmuş ben son geldiğinde kayıt oldu sanıyorum:)))) sonradan farkına vardım ve güldüm kendime dikkktsizliğime :) |
Yeni kitabı[emoji122] Okuyucusu bol olsun[emoji272] İçerikte çok güzel. Hikayelerle harfleri anlatmış Şükran hocam. Kendisinden kitabı anlatmasını bekliyoruz[emoji272] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 02:51 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.