|
Konu Kimliği: Konu Sahibi aslıı,Açılış Tarihi: 02 Temmuz 2012 (01:33), Konuya Son Cevap : 10 Temmuz 2012 (17:00). Konuya 34 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
02 Temmuz 2012, 11:31 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 19474 Üyelik T.:
22Haziran 2012 | Cevap: sapık fırkalar
bu tür yazıları hiç faydalı bulmuyorum , aksine insanların arasını açıcı , kardeşlik bağlarımızı örseleyici olarak görüyorum , hiç gerek yok yersiz paylaşım uzgnuzgnuzgnuzgnuzgn |
02 Temmuz 2012, 16:12 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 15266 Üyelik T.:
14 Aralık 2011 | Cevap: sapık fırkalar üzdüysek özür dilerim ablam
__________________ ''onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. halbuki,biz sussak, tarih susmayacak.. tarih sussa, hakikat susmayacak........'' |
02 Temmuz 2012, 16:16 | Mesaj No:13 |
14 Aralık 2011 | Cevap: sapık fırkalar
güzel insan neden tasavvufa allah dostlarına laf edilirken bu tepkileri koymuyorsunuzda bu yazıda bunu belirttiniz anlayamadımdüşünceli000ayrıcada tartışma olmasın diye yorum yapmiyorum çünkü biliyorum ki ne desek boş gelecek nedesm tartışma olup konu başka boyut kazanacak herkes alması gerekeni alır inşallah bu yazıyı paylaşmam da ki en büyük etkende mezhepsizlik maddesidir bunuda belirtiyim selametle ayrıca yitik abi ikide bi onun bunun sözleriyle bişey yapma akkını kullan vs cümleler kuruyorsunuz siz hiiçmerak etmeyin abim onun bunun sözüyle hareket etseydik sizin sözünüze kanıp çokdan yolumu kaybetmiştim araştırıp bakıp paylaşıyoruz endişe duymayın allaha emanet olun
__________________ ''onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. halbuki,biz sussak, tarih susmayacak.. tarih sussa, hakikat susmayacak........'' |
02 Temmuz 2012, 16:19 | Mesaj No:14 | |
Durumu: Medine No : 17525 Üyelik T.:
23 Mart 2012 | Cevap: sapık fırkalar Alıntı:
| |
02 Temmuz 2012, 16:19 | Mesaj No:15 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | Cevap: sapık fırkalar
Maşallah öyle bir araştırma yapmışsınızki gecenizi gündüzünüze katmışsınız İftira atmak için Ölü bir insan öldükten sonra dirilmişki O İsimleri geçen Alimleri tanımış ne kadar hakikat kokan cümleler var paylaşımınızda okumaz isek Mazallah Dinden falan çıkabiliriz.!!!
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
02 Temmuz 2012, 16:26 | Mesaj No:16 | |
14 Aralık 2011 | Cevap: sapık fırkalar Alıntı:
__________________ ''onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. halbuki,biz sussak, tarih susmayacak.. tarih sussa, hakikat susmayacak........'' | |
02 Temmuz 2012, 16:29 | Mesaj No:17 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | Cevap: sapık fırkalar
Boşver aslı bacım emin ol seninle tartışmak istemiyorum Keşke Kur'anı hakem kabul edenlerden olsaydın Yinede sana duacıyım İslam adına atan kalbinin Hakkı ve Batılı ayırması adına Allah yardımcın olsun... Ben söylediklerimin arkasındayım İftira atmam açıkça delilleri ile kim ne demiş ise ispatlarım O kadar ispat sunmama rağmen yine aynı mantık aynı pencereden bakış hakim o yüzden anlatmaya ispatlamaya ihtiyaç duymuyorum Şirkleri...
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
02 Temmuz 2012, 19:12 | Mesaj No:18 |
Durumu: Medine No : 15316 Üyelik T.:
18 Aralık 2011 | Cevap: sapık fırkalar Bir adam başına mürit olamaz Varıp bir kâmile danışmayınca Candan geçmeyince canan bulamaz Gönül her eşyaya karışmayınca Kâmiller sevmezler kendi payesin Onlar kaldırmışlar dünya riyasın Kimse bilmez hiç kimsenin mayasın Onla kalkıp düşüp konuşmayınca Sümmaniyem görmedim hiçbir sefa Her sefa dalına konmuş bin cefâ Her ne istedinse yokdur vefa Tarikat kulpuna yapışmayınca... Aşık Sümmani |
04 Temmuz 2012, 13:47 | Mesaj No:19 |
Cevap: sapık fırkalar
ali şeriati : şii, cemaleddin afgani: mason, muhammed abduh:mason yardımcısı, humeyni : sapık, islamoğlu :şii yandaşı, seyyid kutub: sahabe düşmanı, ibn teymiyye:kaçık, şeyh said : ingiliz ajanı kim aldı elimizde hz.cüppeli (r.a)
__________________ İmanı olanın, imkanı tükenmez. | |
10 Temmuz 2012, 09:49 | Mesaj No:20 | |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: sapık fırkalar Alıntı:
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
Konuyu Toplam 4 Kişi okuyor. (0 Üye ve 4 Misafir) | |