![]() |
Cevap: ALLAH Rızası için yazsı toplulugu ,cema ati boş ver, KURAN sana yeter anladım ben bundan?ltfn52 |
Cevap: ALLAH Rızası için yazsı Kur'ani esaslar ve bilgiler ile amel edenler ile birlikte olun demek istedim Temel kaynak Kur'an ile elde edilen bilgilerde yanlışlık olmaz. |
Cevap: ALLAH Rızası için yazsı inanın ben bu soruyu burda sorana kadar muhabbet et tiğim kişileri bahset tiğiniz şekilde KURAN esasları ve bilgleri ile amel e diyor bilyordum,nerden blebilirimki kim amel ediyo kim uçuruyo, sonuçta kıt kanaat bilen bir yolcuyum,hedef belli ama güzergah ? |
Cevap: ALLAH Rızası için yazsı Alıntı:
ArO* |
Cevap: ALLAH Rızası için yazsı Alıntı:
güzergah=medineweb :):) emin olun burdan daha iyi bi yer bulamazsınız:):) sormak istediğiniz ne olursa olsun cevapsız kalmayacaktır..aradığınız ne olursa olsun mutlaka bulabileceğiniz bi site..illa bi güzergahınız olsun istiyorsanız forumun eski konularından başlayarak okuyun bence yeterli olacaktır..fiemanillah |
Cevap: ALLAH Rızası için yazsı Hım jet imam bile bu kadar hızlı okuyamaz. benimde mantıgıma ters düştü. ha şöyle olabilir! rüyasında okumuş olabilir.ama gerçekte mümkün degil |
Alıntı:
Üyelerimizin soruları ve hocalarımızın cevaplarını sizlerinde okumasını tavsiye ederim..istifade edilmesi dusasıyla.. |
SAAT: 16:56 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.