![]() |
Kaymaklı Kemal Paşa tatlısı Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir paket büyük boy kemal paşa tatlısını tarife göre pişiyoruz, servis tabağına alıp soğumaya bırakıyoruz, soğudukdan sonra ortadan kesip çay kaşığı arasına ile kaymak sürüyoruz yalnız yarım keseceğiz komple değil üzerine hindistan cevizi ile süslüyoruz afiyet olsun :) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
👌 harika görünüyor. Ellerine sağlık üstadem/cic/ek/ cy ını alan gelsin/ |
Esma abla rezillik. Kemalpaşa denilen şu basit ötesi tatlıyı yapamadım[emoji87] Güya pratikten, en basit formlu tatlı yapayım istedim. Eve gelen paketi şekerli suya atıp kaynatmayi beceremedim bildiğin beceremedim yahu. Yenmedi. Yenecek tarafı yoktu. İçi kupkuru şerbet hiç cekmemiş buharlasmiş. Tariflere de bakmiştim ama neyi kaçırdım bi fikrim yok. Aklımızda bu görüntü damagimizda kupkuru lezsetsiz bir tat[emoji87] Çok kolay deyip geçmeyin. Ölçüsünü kaynama süresini verin. Herkes siz kadar marifetli değil efenim[emoji255] Pakette ölçü tarif yoktu. Youtubeden bakınca "aman bu mu yaaa gözüm kapalı yaparim" dedim[emoji28] Mahcup olmamayim diye gözü kapalı yuttu zavallı ev halkim[emoji28] |
Dont panik :))) Sizle alaksı yok efenim banada oldu bir keresinde marka çok önemli nevzat, gegeler marka özellikle gegeler harika birde geniş tencere olacak yayvan daha güzel pişiyor o şekilde göz kararı yapıyorum hiç bir zaman paket üzerindeki tarife uymadım :)) afiyet olsun |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
SAAT: 17:44 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.