![]() |
esma nur kardesim hosgeldin yeni gorevin hayirli olsun Esmanur kardesim hayirli olsun :) Eski gorevine donmen beni cok mutlu etti Konu olarak acmak istedim Tekrar aramizda olmana cok sevindim... Allaha emanet ol. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: esma nur kardesim hosgeldin yeni gorevin hayirli olsun ben de senin mesajınla gördüm çok sevindim yeni görevin hayırlı uğurlu olsun esma nur |
Cevap: esma nur kardesim hosgeldin yeni gorevin hayirli olsun çok sevindim.c*hsgldn |
Cevap: esma nur kardesim hosgeldin yeni gorevin hayirli olsun [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnsan sustuğu zaman, Yürek konuşmaya başlar Ve , En çok istediği ne varsa o diline ,yüreğine gelir... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hep yüreğimizdeydın (: [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Daim olması temennisi ile Tekrar Hoşgeldin... |
Cevap: esma nur kardesim hosgeldin yeni gorevin hayirli olsun Hos geldinz hayirli olsun yeni gorevinz...c* |
Cevap: esma nur kardesim hosgeldin yeni gorevin hayirli olsun Hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum yeniden aranızda olmak güzel :) |
Cevap: esma nur kardesim hosgeldin yeni gorevin hayirli olsun Hayırlı olsun yeni göreviniz |
Cevap: esma nur kardesim hosgeldin yeni gorevin hayirli olsun hayırlı olsun ... |
Cevap: esma nur kardesim hosgeldin yeni gorevin hayirli olsun Aaa seni tekrar burda] görmek çok guzel abla hosgeldin :):) |
Cevap: esma nur kardesim hosgeldin yeni gorevin hayirli olsun Tebrik ederim hsgldn c* c* c* |
Cevap: esma nur kardesim hosgeldin yeni gorevin hayirli olsun Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
SAAT: 22:16 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.