![]() |
Yeni Gelen üyelerimizin Medineweb ile selamlaşması.. Selam yolu bulana, Yola çıkana, Yola varana.. Hamdolsun ayrılığın ve kavuşmanın Rabbine.. Adem oğluna, adam olana, kalbi olana selam dostlar.. Esselamun aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu... Bir buyugumuzun daveti üzerine siteye icabet ettik.. InşaAllah hayır olur hakkımızda, Hayır ve hayır ehline karsi gipta oluruz... Rabbimiz muvaffak etsin yolculuğumuzu.. Bismillah... |
Cevap: Selamun aleykum ve aleykümselam ,ve aleykümselam hoş geldin kardeşim yeniden,,, maşallah kardeşim güzel giriş yaptın,,,hayırlı olsun inşallah üyeliğin,,, bütün sözlerine amin amin amin inşallah,,, kaleminden güzel yazılarını bekleriz inşallah,,, |
Esselamu Aleyküm Esselamu Aleyküm... Yeni üye Olarak Aranızda Bulunmaktayım... RABBIM nasip Ederse Paylaşımlarda Bulunacağım İnşaALLAH... RABBIM Yar Ve Yardımcımız Olsun... Dua İle Vesselâm... :) |
Cevap: Esselamu Aleyküm Alıntı:
|
Cevap: Esselamu Aleyküm ve aleyküm selam hoşgeldinzc*c* |
Cevap: Esselamu Aleyküm ALLAH razı olsun Hosbuldum :) |
Cevap: Esselamu Aleyküm Alıntı:
Hayırlı paylaşımlar diliyorum, kolay gelsin.. |
Cevap: Esselamu Aleyküm ve aleykümselam hoş geldin ablası inşallah,,,inşallah hayırla geldin,, davetime icabet ettiğin için sağolasın,,,, :-) |
Cevap: Selamun aleykum Ve aleykümselam hoş geldinz hayırlı olsun üyeliğinzc* |
Cevap: Selamun aleykum ALLAH razı olsun ınş. Hayır olur hayır buluruz.. |
Cevap: Esselamu Aleyküm Hosbulduk ALLAH razı olsun :) |
Cevap: Esselamu Aleyküm Sende sağolasın Ablam Var olasin hep :) |
Cevap: Selamun aleykum Ve Aleyküm Selam... Amin amin amin Hoşgeldiniz Kardesim... |
Cevap: Selamun aleykum Aleyna aleyküm selam ne iyi ettiniz aramiza hoş sefa geldiniz:) |
Cevap: Selamun aleykum ve aleyna aleyküm selam hoşgeldiniz |
Cevap: Yeni Gelen üyelerimizin Medineweb ile selamlaşması.. Arkadaşlar aramıza tekrardan hoşgeldiniz diyoruz ve ekliyoruz:) VuslatAksa21 ve edücace arkadaşımızın açmış olduğu konuları birleştirdim buradan devam edelim inşALLAH ...yeni gelen üyelerimizin o güzel paylaşımlarını bekliyoruz :) selametle |
Cevap: Yeni Gelen üyelerimizin Medineweb ile selamlaşması.. ALLAH razi olsun Hosbulduk... InsaALLAH yapıyoruz Paylaşımlari Dua ile Vesselâm :) |
Cevap: Yeni Gelen üyelerimizin Medineweb ile selamlaşması.. Yeni gelen Arkadaşlar hepiniz Hoşgeldiniz c* Hayırlı paylaşımlar inşaALLAH.. |
Cevap: Yeni Gelen üyelerimizin Medineweb ile selamlaşması.. ailemize yeni katılım yapanlara selam dua sevgi ile... |
Cevap: Yeni Gelen üyelerimizin Medineweb ile selamlaşması.. Ve Aleyküm Selam... Hoşbulduk... ALLAH razi olsun... Dua ile Kalın Vesselâm... |
Cevap: Yeni Gelen üyelerimizin Medineweb ile selamlaşması.. Medineweb'e yeni katılan üyelere hayırlı olsun Hayırlı paylaşımlar dilerim |
Cevap: Yeni Gelen üyelerimizin Medineweb ile selamlaşması.. ALLAH razı olsun... Dua ile kalın Vesselâm... |
Cevap: Yeni Gelen üyelerimizin Medineweb ile selamlaşması.. Aleykum selam hosgeldiniz :) SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Cevap: Yeni Gelen üyelerimizin Medineweb ile selamlaşması.. Cümleten Hoş Geldiniz... |
Cevap: Yeni Gelen üyelerimizin Medineweb ile selamlaşması.. ALLAH razı olsun Hosbulduk... |
Cevap: Yeni Gelen üyelerimizin Medineweb ile selamlaşması.. Alıntı:
|
Cevap: Yeni Gelen üyelerimizin Medineweb ile selamlaşması.. Yeni üyelerimiz hepiniz hoşgeldinizc*paylasımlarınız daim olsun inşallah...c* |
Cevap: Yeni Gelen üyelerimizin Medineweb ile selamlaşması.. Hosbulduk ALLAH razı olsun :) InsaALLAH... |
Cevap: Yeni Gelen üyelerimizin Medineweb ile selamlaşması.. Hos bulduk.Hepiniz hosgeldiniz. |
Cevap: Yeni Gelen üyelerimizin Medineweb ile selamlaşması.. Alıntı:
|
Cevap: Yeni Gelen üyelerimizin Medineweb ile selamlaşması.. Hepimiz Hosbulduk O zaman :) |
Selamünaleyküm Ben itikatta maturidi fıkıhta hanefiyim ve bu konularda bilgi sahibi olmak, sorular sormak istiyorum ama sitenizin amacı, üyelerinin bağlı olduğu sistem nedir bilmiyorum. Aktif gördüm üye oldum. İtikatta hangi mezhebe bağlısınız? Bu konularda içinizde bilgili birileri var mı, ona göre itikadi fıkhi sorular sorayım, vakit kaybetmek istemiyorum. Bu konuda başka önereceğiniz aktif forumlar varsa o önerilere de açığım |
Alyk Slm. Burda çok değerli hocalarımız var. Site Allah ve Resulünden başka hiç bir guruba objeye bağlı değildir. İstediğinizi sorun hocalarımız yardımcı olacaklardır. |
Herkes öyle olduğunu iddia ediyor sonuçta sorduğum sorunun cevabını alamadım |
Alıntı:
Alıntı:
Forumumuzda her görüsten uye mevcuttur.kimse görüşlerinden dolayı itham edilmez...ogrencileri de coktur..ilmiyle amil,hocalarımizda..hicbir sorumuz cevapsız kalmamistır bu zamana kadar...öğrenci olarak üye olup,fikir renklerinden,site kurallarindan taviz verilmeden,saygı,edeb merkezli haddi asmayan ilerleyişinden, etkienip bu aileyle bağini hic koparmayanlarda cok..burası tam bir egitim yuvası... Evet aktif bir forumuz ve bu da forum hakkında az cok fikir sahibi olabilmek için yeterli bir sebep... İtikadimız mezhebimiz mesrebimiz...buyurun forumda gezinin,yazarlarimızı,makalelerini okuyun,fıkih konularimizı sorular bolumumüzü inceleyin..siz karar verin)))evet000 Evet vakit kaybetmeden siz paylaşimlarınızı yapın,hem bizde sizi tanımış olalım..hemde siz forum hakkinda fikir sahibi olmuş olun..sonrası size kalmış)))kendi adima baska forum bilmem..hic gerekte duymadım..sizin içinde oyle olacagını umuyorum:):)bi tavsiyede bulunamayacağım:) Alimoglu hocamızın cevabina ek olarak bunları soyleyebilirim size... Sorularinıza bu sekilde cevap vermiş olayim...bundan sonrası size kalmış..söylediklerimden çok daha fazlası sitemizde... Huzurun adresine,egitim yuvamıza, tekrar hoşgeldiniz...paylasımlarınız daim olsun inşallah...fiemanillah |
Selamün aleyküm arkadaşlar aranıza yeni katıldım, forumu ilitam öğrencileri için çok faydalı buldum, teşekkür ederim herkese. |
Alıntı:
|
aleyküm selam hayyrat kardeş aramıza hoş geldinz...c*c* |
Hayırlı sahurlar Medineweb ailesi Allah oruclarınızı ibadetlerinizi kabul etsin İnşaAllah.(::) |
Alıntı:
|
SAAT: 14:38 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.