![]() |
Ben Senin 15 Yaşını Unuturmuyum Hiç! MedineWebimiz 15 yaşına girdi sevgili forum ailesitrkym [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Biraz geciktim kusura bakmayın/cic/ek/ 15. Yılını görkemli ve şâşâlı kutlamak isterdim lakin forum olgunluk çağındamdnwb Heyecanlı, başına buyruk, savruk, hızlı, aşırı hareketleri yaşları çoktan geçmiş. Bir olgunluk bir kemallik durumu hasıl olmuş sitemizde /cic/ek/ Ben de çok üstüne gitmek istemedim. Ama 15 yaşını da kutlarım yanimdnwb Medineweb'le karşılıklı duygularımız hepinizin malumugülümseyen000/cic/ek/ Forumun taşına toprağına iz düştüm bu güzel foruma olan sevdamıklpp/mdnwb Sevgimiz günden güne azalmadı birbirimize kardık karıştık. Elimi sürmediğim gözümün değmediği köşesi kaldı mı? sanmam(: Birlikte oynadık, birlikte öğrendik, birlikte başımız dumanlandı, birlikte coştuk, birlikte olgunlaştık. Birlikte yaş aldık. Aramizda 3 güncük varmdnwb İyiki doğduk... iyiki tanıştık.. iyiki sağlam yol arkadaşı olduk.. TEK KELİMEYLE "HUZURSUN" klpp/trkym[emoji173][emoji178] ÇOK KELİMEYLE "HAYATIN TA KENDİSİSİN... YOLU AYDINLIĞA ÇIKARANSIN... KARDEŞLİĞİN EN GÜZEL YERİSİN...GÖNÜLDESİN[emoji177][emoji177][emoji177]klpp/ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İYİ Kİ DOĞDUN MEDİNEWEBİMİZ. .. Çok güzel hediye klibim vardı onun hazırlığını tamamlamak istedim ondan geciktim tamamlayinca koyucam sözgülümseyen000 Muhsin hocam 15 yaş nişanını uygun zamanda takar diye düşünüyorum c* Eh 15 yaş şerefine duyan duymayan tüm üyeleri şeref sayfasına duygularını belirtmek üzere bekleriz/cic/ek/ Nerdeeeeennn 15 eeeee.. Birlikte nice yaşlarımız olsunAğzı-Açık000 Nice nice 15 in katlarını da göresin amn* [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Sosyal medya hızınızı bir kesin. Yavaşlayın yavaşlayın. Ha şöyle.... Yüksek hızda çok şey kaçırıyorsunuz. Bütün toksik alanları bırakın. Medineweb de ciğerlerinize oksijen dolsun.Beyninize fikir dolsun. Bırakın sizi savuran ordan oraya sürükleyen sosyal mecraları. Hayatın hızında savrulmayin. Frene basın medineweble karşılaşırsınız. Biz burdayıztrkym 👇 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Bende tebrik edeyim. 15 yıldır ayakta bir site. msl* nazar değmesin. Forumların tek tek kapandığı tekrar tekrar yüz değiştirerek açıldığı zamanlarda 15 yıl hatrı sayılır bir zaman. Emekçilerine saygılar. Çok hoş hazırlıklar yapmışın başablam eline emeğine zamanına bereket.alkış000 Elinden geliyor süper 👏👏 Sosyal medyada hız yaparken yavaşlamak gerçekten bu site. Beğendim gülümseyen000 Başka bi sıcaklığınız var. Allah seni siteden ayirmasin ne diyim abla😅 İkinizinde doğum günü kutlu olsun 🎉 Hanginiz büyük 😅😂 |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Medineweb nüfusa geç yazdırılmış yaşı bir tık küçük görünüyor editim 😂 Ben de beşik kertmesi yaşım tutsun diye nüfusta büyütmüşler Ağzı-Açık000😂 İşte aşağı yukarı aynı yaşlar gülümseyen000 Anladııın😂😂 Sitemizin 15 Yaş nişanını taktık. Işıl ışıl göz kırpıyortrkym Hayırlı olsun. Ne de yakıştı 15 yaşmdnwb Ömrü çok uzun olsun. Benden çok yaşasın.)) Ben de göreyim o günleri tabiAğzı-Açık000sfhfgshsfhsghhyyyyy Ahmet hocam Teşekkürler video için c* |
m20 Anlamadım ama olsunafrn*gülümseyen000 Abanın yaşı sorulmaz demek oluyor hyyyyy Sizin kütük yanmışm20 Hayırlı olsun güzel olmuş. Aba sen öteki taraftan bile siteyi idare edersinAğzı-Açık000 |
16 yaşındayız.c* 16 yıl.c* 16-4 yıl medineweb yaşımc* 16 yılliklara selam..c* 💙 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 10:00 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.