|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Sükutu-Ezber,Açılış Tarihi: 03 Şubat 2019 (14:41), Konuya Son Cevap : 11Haziran 2022 (17:27). Konuya 17 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
04 Şubat 2019, 00:05 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | İyi hayyeller çok güzel ,hadin yatın yarin yola çıkacaz .. Şakayla karışık ama biraraya gelsek kim tutar bizi bilemedim.. Hepiniz cansınız
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
04 Şubat 2019, 00:38 | Mesaj No:12 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Alıntı:
Kendim içinmi geziyorum sanki..Hepsi yönetici olmamın sizlere hizmet sunmamın bir parçası Kapı kapı dolaşıp sizin için üyelerle tanışıyorum.Bakayım nasıl üye Forumda iyi editördü paylaşımcıydı hmmm evinde nasıl acep Ne çok fedakarlık ediyorum aaahh ahhh bi bilseniz Sonra bakıyorum googleye sıkışıp kalmışınız google fotolarını paylaşıyorsunuz içim acıyor.))) Eh diyorum biraz dağ tepe deniz gezip foto çekeyim medinewebe atayım taze taze , garibanlar ve google sevinsin Hepsi görevimin bir parçası sakın yanlış anlaşılmasın
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
04 Şubat 2019, 00:42 | Mesaj No:13 | |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | Alıntı:
Tutmasınlar bizi demi,,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" | |
04 Şubat 2019, 00:46 | Mesaj No:14 | |
08 Nisan 2014 | Alıntı:
Hı hı görüyoruz sayende gezdiğin yerleri sayın yöneticim, gez bakim,,, Çok işin var çokk,, sen gez biz de öyle bakarız ma/hcup000/ma/hcup000/ Ahhh bu iyi düşüncelerin demi iyi ki varsın
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" | |
04 Şubat 2019, 15:00 | Mesaj No:15 | |
15 Kasım 2011 | Alıntı:
Allah razı olsun mahçup etmesin...Bilmukabele efenim
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
04 Şubat 2019, 15:57 | Mesaj No:16 |
08 Nisan 2014 |
Amin amin amin amin inşallah inşallah sayın yöneticim,,, Ye sana feda olsun efenim,,,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
10Haziran 2019, 01:14 | Mesaj No:17 |
Durumu: Medine No : 20319 Üyelik T.:
18 Eylül 2012 |
[QUOTE=Sükutu-Ezber;425238] Hadi bakalım hayırlı olsun keyfini çıkarın bakalım,,, Zati çoğunluk bayanlar olarak, sayın yöneticim ve adminlerim yakışır sizlere Binin bol bol gezin yorulmuşsunuztur[/QUOTE 😥😂😯
__________________ 💛💙 |
11Haziran 2022, 17:27 | Mesaj No:18 |
15 Kasım 2011 |
Sükut bacım iyiki zamanında bu araca binip gezmişiz. Hakkın ödenmez. Şimdi nere gezecen, kimle gezecen[emoji28]Termosunu al en yakın ağaç altını gözüne kestir[emoji28] Yok öyle arabalara atlayıp gezme çılgınlığı yapmalar. Zamanında baya çilgınmışız[emoji28][emoji23][emoji23]
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |