![]() |
Sayın yöneticilere ve adminlere:) Hadi bakalım hayırlı olsun keyfini çıkarın bakalım,,, :) Zati çoğunluk bayanlar olarak, sayın yöneticim ve adminlerim yakışır sizlere/cic/ek//cic/ek/ Binin bol bol gezin yorulmuşsunuztur/cic/ek//cic/ek/ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Dinlenemeden yarı tatilde bitti ama şirin arabayla gezinti çok iyi gelecektir . Fakat sadece adminler değil, bu güzel arabayla hepimizi Medineweb ailesini birden almasa da sırasıyla gezintiye çıkarız hyyyyy tese/kk/ur. Sayın yazarımız klpp/ |
Olur olur neden olmasın sayın editimm,, :) Önce en yorgun olanları alalım devam edez/cic/ek//cic/ek/ |
şoför Baş editör Mihrinaz. cesareti olan binsin :) |
Sorun var diye tıkladım makam aracıyla karşılaştım iyimiş .))Arada böyle jestler yapın...Komşu forumun üyeleri adminleriyle son model araçlara binip sürekli gezmedeler...Bizim üyelerden ses yok diye gönül koymaya başlamıştım iyiceAğzı-Açık000 gülümseyen000 Sükut bacım cestin için teşekkürler/cic/ek/ama makam sevmediğimizden aracınıda kullnmıyoruz..Hele böylesine yazarlara layık, süslü, düğünden kaçırılmış gibi duran, sıfır km. son model bir araca kat'a...Israr etmeyin lütfengülümseyen000 Israr ederseniz; medineweb gemisinin kaptanlığını yapabiliyorsak bu aracada şoförlük yaparız dicem ama, şoförlüğümde kaptanlığım kadar demiş olayım.)) Endişelenmeniz için yeterli bir sebep...Cesareti olan evet buyursun:)))) |
Davete icabet edilir cicekver diyerek yola çıkarız inşaAllah.. Güzel fikrin için teşekkürler @Sükut-Ezber .. Yanlız araba çok güzel , nerde de bulursun böyle ince fikirleri bilmiyorum ,ama şöför de mihrinaz olursa yandık diyemiyeceğim gülümseyen000hoş sohbetinden ne kadar ilerleriz nerelere gideriz anlamayız bile eminim hyyyyy Artık bir tepe başında mı ,yol kenarında mi dinlenirken d/us//un medineweb ailesinin yardıma koşarak geldigini görünce havada uçan kahkahalara karışır bizim mutluluğumuz (: Hadi mihrinaz son çağrıyi yap gülümseyen000 Gelmek isteyenler buyursun../cic/ek/ |
Alıntı:
Bileydim daha önce yapardım artık bundan sonra telafi ederiz inşallah /cic/ek//cic/ek/ Otur bakım baş köşeye ister kullan ister şoför tut,,, gülümseyen000 gülümseyen000 Rica ederim efendim /cic/ek/cycy adalar gezintisi mi olsa cy çay |
Alıntı:
Kuşlar çiçekler /cic/ek//cic/ek/ Ben şimdiden havaya girdim iyi mi,,,, gülümseyen000gülümseyen000 Bir şey değil efemm güzel bayanlara hediyem olsun beni almayı unutmayın /cic/ek//cic/ek/ |
Dugulandırdınız beni şimdi=) Cesaretinizden ötürü kutluyorum sizi:))) Hocamın ikazını yabana atmayın...E haydin kendine güvenen Atlasın aracahyyyyy Fena kuralcıyımdır su damlası editimc*.Araç kullanırken konuşamam krl* lütfen))) Ama çok sevindim böyle araçlar..piknik..Dağ, tepe dedinizya..Bana bunlarla gelingülümseyen000 Çok gezenti admine imajı vermiyorum dimi düssünceli000Ağzı-Açık000 |
RABBİM seni iyi etsin seni sayin yöneticim,,gülümseyen000gülümseyen000 Geliriz geliriz ne güzel misss gibi hava tam havadar araba başımızda sen ne isteyelim,,, hyyyyyhyyyyy Bir de çay demeyin keyfimize/cic/ek//cic/ek/ Yooo veriyorsun az gezinti resimlerini görmedik yanii,, :) |
SAAT: 16:54 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.