Cevap: türk dili 1 notlarımız Alıntı:
Ve Aleyküm Selam ... Haklısın Fatma hocam ben soru cevap sayfasını farketmedim. Diğer çalışmalarımızı soru cevap kısmından paylaşırız. |
daha sonra ben burdaki mesajlarınızı silerim.çünkü karıştı notlar. Rabb im yar ve yardımcınız olsun,inşaallah emeklerinizin karşılığını alırsınız :):) iyi çalışmalar.... |
Fatma hocam bir karışıklık söz konusu Türk Dili 1 dersi 1. sınıf ilahiyat dersi değil, 2. sınıf güz dönemi dersi. Bu soru cevapları Türk Dili 2 'de paylaşamayız o da bahar dönemine ait daha o dersi görmedik. Bana ait soru ve cevapları soru cevap kısmından paylaşayım ama o konuda silenecekse, böyle kalsın. Biz istişareden çalışırız nasıl olsa yıl sonu o sayfada silinecek.. |
sen burdan notları paylaşırsın.başeditörümüze söyleriz düzenler. |
Cevap: türk dili 1 notlarımız bu arada dönem yerine sınıf yazmışım helal et hakkını nurşen=)))selametle.. |
esT* helal olsun c* |
Cevap: türk dili 1 notlarımız Başlayalım mı? sorayım mı soru |
Cevap: türk dili 1 notlarımız buyur esra sor |
Cevap: türk dili 1 notlarımız Birden fazla sözcük veya etken oluşturduğu halde tek bir sözcük gibi işlem gören, kesin yargı bildirmeyen yapı nedir? |
Cevap: türk dili 1 notlarımız biçimbirim mi? |
|
Cevap: türk dili 1 notlarımız sıralı cümle |
Cevap: türk dili 1 notlarımız sözcük öbekleri son kararım |
|
Kodlamar icin Allah razi olsun paylasabilirmiyim Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk |
Alıntı:
|
Allah razı olsun |
SAAT: 05:35 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.