![]() |
Cevap: Türk dili 2 soru-cevap bölümü ''ülkemizde de sınav gerçeğini şu örneklerle değerlendirelim '' cümlesi bir paragrafta hangisi olabilir ? a.giriş cümlesi b.gelişme cümlesi c.tanıtma cümlesi d.yargı cümlesi e.sonuç cümlesi gelişme gibi paragrafta verilen bilginin tanınmış bir kaynaga dayandırılarak anlatılmasına ne denir? a.kanıtlama b.karşılaştırma c.açıklama d.tanıklama e.tanıtlama [/QUOTE] tanıklama mı |
Cevap: Türk dili 2 soru-cevap bölümü okul öncesinde ilk gelişen ....? a.dinleme b.konuşma becerisi c.dil becerisi ,dinleme bakış açısının egemen olduğu,düşüncelerin işlendiği,kavramların ve sorunların tartışıldığı yazılarda uygulanan plan türü hangisidir a.olaya dayalı plan b.duyguya dayalı pan c.düşünceye dayalı plan |
Cevap: Türk dili 2 soru-cevap bölümü Alıntı:
|
bu arada sorular bitti cevapları kontrol ediyorum,3soru kaldı onların cevabı belli olmadığı için sormuycam |
SELAMETLE(: |
Cevap: Türk dili 2 soru-cevap bölümü evet000 Alıntı:
Alıntı:
evet000evet000 |
son sorulardan çok yanlışım çıktı ama çok verimliydi benim için. Rabb im razi olsun:):) |
bende ikiye çalışmadım çoooook işim var bu gün çalışamam artık ama istişareye yazalım katılamayacağımızı |
|
|
SAAT: 11:18 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.