Medineweb Forum/Huzur Adresi

Go Back   Medineweb Forum/Huzur Adresi

Profil Resmi Toplam: Kara Kartal
Kara Kartal Kara Kartal Kara Kartal Kara Kartal Kara Kartal Kara Kartal Kara Kartal Kara Kartal Kara Kartal Kara Kartal Kara Kartal

Kara Kartal Kara Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Medineweb EDİTÖRÜ

Üye hakkında

• İmzası
    Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım.
    Çünkü beni sadece onlar incitebilirler

İstatistik

• Son Hareketi: Dün 21:16
  • Üyelik T.: 03 Şubat 2018

Arkadaşları

Arkadaş Listesi

Konuları

Adınızın geçtiği mesajlar

No results to display...

Etiketlendiğiniz konular

09 Nisan 2025
15:00 - Kara Kartal , Sükutu-Ezber sizi şu konuda Etiketledi : 👉 Demli Çaya Bekliyoruz!
14:59 - Kara Kartal , Hâdimul İslam sizi şu konuda Etiketledi : 👉 Demli Çaya Bekliyoruz!

Alıntıları

27 Temmuz 2022
20:52 - su damlası Adlı Üye Kara Kartal Adlı Üye'nin Protesto Ediyorum/ konusundan bir alıntı yaptı.
Gelmeyen üyeleri protesto ediyor...
24 Temmuz 2022
10:59 - su damlası Adlı Üye Kara Kartal Adlı Üye'nin Durumları Alalım:/ konusundan bir alıntı yaptı.
Millette para çok o zaman :) ...
00:26 - Kara Kartal Adlı Üye su damlası Adlı Üye'nin Kar Ve Çay/Medineweb konusundan bir alıntı yaptı.
Çay'ı sevmiyordu belli ki.. Şi...
23 Temmuz 2022
16:45 - su damlası Adlı Üye Kara Kartal Adlı Üye'nin Durumları Alalım:/ konusundan bir alıntı yaptı.
Kim nerde tatilde diye durum mes...
22 Temmuz 2022
15:25 - Medine-web Adlı Üye Kara Kartal Adlı Üye'nin Farkettimde /medineweb konusundan bir alıntı yaptı.
Lafla peynir gemisi yürümezmiş, ...
21 Temmuz 2022
21:27 - Kara Kartal Adlı Üye TufeyL Adlı Üye'nin Ey Yüce Allahım bir aşk ver ki bana hiç yaşanmamış olsun konusundan bir alıntı yaptı.
Ey Yüce Allahım,bir aşk ver...
20 Temmuz 2022
23:49 - su damlası Adlı Üye Kara Kartal Adlı Üye'nin önce tıkla sonra adını yaz sonra portreni izle konusundan bir alıntı yaptı.
Bilgisayar açamam yaw gülüm...
23:13 - su damlası Adlı Üye Kara Kartal Adlı Üye'nin önce tıkla sonra adını yaz sonra portreni izle konusundan bir alıntı yaptı.
Sen çizebiliyonmu Tlfdan bakt...
19 Temmuz 2022
17:49 - Hâdimul İslam Adlı Üye Kara Kartal Adlı Üye'nin "YUMUŞACIK LAVAŞ YAPIMI"/medineweb mutfağı konusundan bir alıntı yaptı.
Ben o kadar yağlı yiyemem. Lavaş...
15 Temmuz 2022
20:11 - Kara Kartal Adlı Üye alperkara Adlı Üye'nin "Medineweb15 temmuz sehitleri anısnına-2" konusundan bir alıntı yaptı.
http://www.youtube.com/watch?v...
12 Temmuz 2022
21:18 - Kara Kartal Adlı Üye Hâdimul İslam Adlı Üye'nin Medineweb Üyelerinin Karneleri konusundan bir alıntı yaptı.
2 yıl karne dağıtmadık karneleri s...
10 Temmuz 2022
01:13 - Kara Kartal Adlı Üye Hâdimul İslam Adlı Üye'nin ))))) üstteki üye misafir geliyo sana konusundan bir alıntı yaptı.
Üstteki üyeye şöyle bol yağlı kavu...
09 Temmuz 2022
00:56 - Silinmiş İletiler
08 Temmuz 2022
22:50 - Silinmiş İletiler
07 Temmuz 2022
09:59 - su damlası Adlı Üye Kara Kartal Adlı Üye'nin Yemeği Yapılan Otlar konusundan bir alıntı yaptı.
Bunlar ne ya. Et alamayınca ota ...
05 Temmuz 2022
23:37 - su damlası Adlı Üye Kara Kartal Adlı Üye'nin Çağrışım oyunu.../medineweb konusundan bir alıntı yaptı.
Sabır damla damla içilen başı ze...
23:03 - Kara Kartal Adlı Üye su damlası Adlı Üye'nin Çağrışım oyunu.../medineweb konusundan bir alıntı yaptı.
Keder / Hüzün Sabır.. Sa...
14:39 - Hâdimul İslam Adlı Üye Kara Kartal Adlı Üye'nin Renk Seçimleri Karakterimizi Yansıtır mı ? konusundan bir alıntı yaptı.
...517; Bunalım buhran kara kartalgülümseyen000 bu kada...
13:28 - su damlası Adlı Üye Kara Kartal Adlı Üye'nin Çağrışım oyunu.../medineweb konusundan bir alıntı yaptı.
Huzur: Günbatımı, kulağimda kula...
11:23 - Kara Kartal Adlı Üye su damlası Adlı Üye'nin Bence Aşk Medineweb... konusundan bir alıntı yaptı.
Aşkı , .. Tanıdım ,Yaşadım, Y...
Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.kaabalive.net Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.medineweb.net Yeni Sayfa 1
.::.Bir Ayet-Kerime .::. .::.Bir Hadis-i Şerif .::. .::.Bir Vecize .::.

Medineweb Sosyal Medya Gruplarımız:  Medineweb  Medineweb  Medineweb  Medineweb Medineweb     

www.alemdarhost.com sunucularını Kullanıyoruz.