![]() |
Müjde Migren Tedavisi Bulundu Sonunda Mozambide Uygulanan Migren tedavisi tıbbın yapamadığını yapıyor Migren hastaları kesinlikle izlenmeli [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Müjde Migren Tedavisi Bulundu Sonunda gülümseyen000m20m20 yazık adama migreni geç bunda böyle tümör bile çıkar gülümseyen000 |
Cevap: Müjde Migren Tedavisi Bulundu Sonunda Biz tıbben daha çare bulamadık Ama Afrikada işi çözmüşler kafasına gelen her tokatta hücre sayıları azaldığı için ağrı ve benzeri şeyleri hissetmez kısa yoldan çözüm |
Cevap: Müjde Migren Tedavisi Bulundu Sonunda Ya vuran vuruyorda durana ne demeli kuzu gibi duruyor maşallah |
Cevap: Müjde Migren Tedavisi Bulundu Sonunda böyle tedavimi olur abim ya adam migrenim gitsin diye beyin hücrelerinden oldu yazık =) |
Cevap: Müjde Migren Tedavisi Bulundu Sonunda Migren hastaları iki kere düşünme ihtiyacı hissedecek bu tedavi uygulamasına binaenm20 |
Cevap: Müjde Migren Tedavisi Bulundu Sonunda Adamın ses tonu değişti ağladı bende başlığı görünce sevinmiştim :) muhterem bir miğren hastası olarak bu şamarın altında ağrı nöbetlerini tercih ederim :) her kalp atışında beyne basınç uygulanıyor o ağrı berbat bir ağrı adam hem hasta hem o şamarlar cidden miğren hastasıysa valla üzüldüm adama ama bi yandanda güldüm inanç ve pskolojik olarak demekki yitiksevda abi bu adamları tanıyosan dede sülük uygulasınlar :) |
Cevap: Müjde Migren Tedavisi Bulundu Sonunda Kendileri mozambiden akrabalarım olurlar onlarla irtibata geçeyim M etafizik gerilim ile bide sülüğü denesinler Ablamızın önerisi diyerekten :) |
Cevap: Müjde Migren Tedavisi Bulundu Sonunda Alıntı:
|
Cevap: Müjde Migren Tedavisi Bulundu Sonunda Ben o kadar acımasız olamam ablam resmen hücrelerin tamamını öldürdü o tokatlar Gülüyoruzda gerçekten ibret alınması gereken bir hal çaresizlik insanlara neler yaptırıyor |
SAAT: 15:55 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.