![]() |
Tarikat Değil Barikat... [YT]UCF4etysInE[/YT] |
Cevap: TARİKAT DEĞiL BARİKAT... günümüzde böyle tarikatlar çok ve bunlardan kaçınılmayacak kıyamete yakın daha da artacaklar. Allah hocamızın mekanını cennet eylesin. not: şimdi sen diyeceksinki hayrola nasıl onayladın bu konuşmayı 5 parmağın 5'i bir değil diyorum barikat oluşturan tarikatlar varsa barikatı yıkacak olanlarda var elhamdülillah. |
Cevap: TARİKAT DEĞiL BARİKAT... Timur taş Uçar hocamızdan Allah Razı olsun, Sohbetlerine dikkat edilirse, doğru olanı saklamayan bir adam, Kürsünün hakkını veren birisi... Rabbim Rahmet eylesin inş. |
Cevap: TARİKAT DEĞiL BARİKAT... Alıntı:
Ben barikat olmayan tarikate rastlamadım.Hangi tarikate gittimse ilk etapta yaptıkları ve önemsedikleri amelin, NEFİS TERBİYESİ olduğunu söylerdiler..Eee garip olan neydi,nefsini[kendisini],terbiye eden kurtulur ne güzel diyeceksiniz..Garip olan bunu söyleyenlerin tarikatlerinin başında olan şeyhlerinin,ENSELERİ KALIN,GÖBEKLERİ ŞİŞKİN,MAL MÜLK YIĞMALARA,VE KENDİNDEN BÜYÜKTE OLSA,KÜÇÜKTE OLSA EL ÖPTÜRÜP NEFİSLERİNİ BÜYÜTÜRLERDİ..islami İlim namına çok ama çok az ilimleri dahi onların sapıtmalarına sebeb olmuş bu zavallıların ve peşlerindede samimi bilinçsizce giden kurandan habersiz halk yığınları ....... |
Cevap: TARİKAT DEĞiL BARİKAT... bilinmez:Ben barikat olmayan tarikate rastlamadım. demekki nasip olmamış :( |
|
|
Cevap: TARİKAT DEĞiL BARİKAT... düşünceli000 burda bir sürü mesaj vardı nereye gitmiş |
SAAT: 02:26 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.