![]() |
20 dakika mezarda kalmak... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: 20 dakika mezarda kalmak... Aslına bakarsan mezardayız da farkında değiliz... Beden toprak değil mi? Beden kabridir bu... Alnımız da mezar taşı... Herkes yürüyen ölüdür desem, fazla mı açık etmiş olurum... Çevreme bakıyorum da, bir sürü zombi geziyor... Ne tuhaf... Sus alim sus... Şimdi ipini çekecekler şimdi sus... |
Cevap: 20 dakika mezarda kalmak... bu anı birgün hepimiz yaşayacağız oysa hergün gözümüzün önünde ölen dünyasını değiştiren bir sürü ademoğlu varken... ne kadar da uzak geliyor, o gün sanki hiç gelmeycekmiş gibiuzgn dünyanın heva ve heveslerinden arınıp, asıl olan ahiret yurdu için çalışmak iyi ameller yapabilmek duası ile... |
Cevap: 20 dakika mezarda kalmak... ben geçen senelerde emara girmiştim nasıl ayaklarımı çırptığımı bir ben birde delirmek üzere olan hemşire bilir .ben çok korkuyorum düşündükçe..Allah yardımcımız olsun. |
Cevap: 20 dakika mezarda kalmak... Ölmeden ölmek duygusunu ölmeden önce ölerek yasamak lazım.... |
Cevap: 20 dakika mezarda kalmak... ölmeden önce ölünüz... Rahman yardımcımız olsun....(Amin ) |
Cevap: 20 dakika mezarda kalmak... Emar gercekten korkunc bir ysr hem ses hem isik hem de soguk bnde cok korkuyorum allah yardimcimiz olsun |
Cevap: 20 dakika mezarda kalmak... Öyle veya değil. Ama tefekkür için dinlemeye değer. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: 20 dakika mezarda kalmak... rahatsızlıgmdan dolayı defalarca mr çektm ama nedense hiç korkmadım,hele herkes bu kadar korkarken mrden.. Ne zaman uyusam korkarak uyurm,kötü bi rüya,kabus vs.dan uyanamadgm zaman hep acaba öldüm mü sorusu gelir aklıma. Ölmekten degil aslında amellermzdn korkuyoruz. Amellerinn iyi oldgnu bilen insan niye korksn şahsen korkuyorum çünkü daha ölüme hazırlıklı deglm.. |
Cevap: 20 dakika mezarda kalmak... Emar banaa acayip hisler olusturdu....kimildamayacaksini zzor geldi bana...ben mr beynimdemden cektirmistim....isiklar sesler kulaklarimdan gitmiyo....bildigim butun dualari okudum... bi daha mi orayi gormek mi asla istemem:(... kabus gibi cat cat isiklar pat pat ...gokgurultusunden beter...sesler filan umarim mezarimizda rahat oluruz insaallah |
SAAT: 12:41 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.