|
Konu Kimliği: Konu Sahibi tevhid_,Açılış Tarihi: 02 Eylül 2014 (22:49), Konuya Son Cevap : 26 Eylül 2024 (00:32). Konuya 23 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
26 Nisan 2020, 14:01 | Mesaj No:11 | |||
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Yurdun dört bir trafını gezmek iyi gelir ewlere tıkıldığımız şu günlerde
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |||
01 Şubat 2021, 19:47 | Mesaj No:13 | |||
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Yaz dostum, Bir dünya ki haklı haksız karışmış.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |||
08 Aralık 2021, 22:35 | Mesaj No:14 | |||
15 Kasım 2011 |
Evin gençlerinin dinlediği müziklere baktım. Neşet Ertaş, Barış Manço, Ahmet Kaya, Yıldırım Gürses en popüler haliyle Sezen Aksu var. Şaşırdım. Başka dinlenecek kimse yok dediler. İçlerine 80-90 lar kaçmış hepsinin.)) Şöyle biraz dinledim... Bir garip yolcuyum hayat yolunda.. Yolunu kaybetmiş perisanim ben.. Geç geç diğerine geç... Mevsimler yas tutup güller ağlasın.. 80'lerde mecburi yolculuk yaptirdilar. Dağıldım toplayın beni.)) Yalnız hepsi çok güzel bestelermiş. Acaip bir yolculuk oluyor. Milenyum gençlerinin dinliyor olması ayrica güzel. Bende size beyefendi bir kişilik olan Yıldırım Gürses bestesi hediye edeyim.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |||
17 Ocak 2022, 00:11 | Mesaj No:15 |
19 Ekim 2008 | [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Diyarbakır ortasında vurulmuş uzanırım Ben bu kurşun sesini nerede olsa tanırım Bu dağlarda gençliğim cayır cayır yanarken Ay vurur gözyaşıma ben gecede kalırım ben gecede kalırım Bu dağlarda gençliğim cayır cayır yanarken Ay vurur gözyaşıma ben gecede kalırım Üzülme sen üzülme başını öne eğme Gün olur kavuşuruz dert etme Diyarbakır Ağlama sen ağlama kanlı bezler bağlama Bu yangın söner birgün ağlama Diyarbakır Diyarbakır yolunda toz olmuş dağılırım Bu hırçın depremlerle sarsılırım kanarım Arkadaşların yüzü ağır ağır solarken Gün doğar yaylalara kahrımdan utanırım kahrımdan utanırım Arkadaşların yüzü ağır ağır solarken Gün doğar yaylalara kahrımdan utanırım Ey fırtınalı bayır ey mazlum Diyarbakır Dağlarında kızıl ateş alnında kızıl bakır Çiğdemler solar gibi anneler yanar gibi Dizlerine döküldüm ağlama Diyarbakır Ey fırtınalı bayır ey mazlum Diyarbakır Dağlarında kızıl ateş alnında kızıl bakır Çiğdemler solar gibi anneler yanar gibi Dizlerine döküldüm ağlama Ahmet Kaya
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
24 Mart 2022, 18:59 | Mesaj No:16 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Langıdılanlan langıdılanlan Samsak döveci Gümbüdü gümbam gümbam gümbam Ebe gümeci Ebelerin ilacıdır ebe gümeci Uyuz eşek yoncasıdır ebe gümeci Ege yöresine ait ne olduğu bilinmeyen her yerde karşıma çıkan ne bu lan dediğim türkü Sarımsak dòvecwğine türkü yazılırsa böyle olur |
20 Mayıs 2022, 17:59 | Mesaj No:17 | |||
03 Şubat 2018 |
Kapatın gözlerinizi dinleyin 😌 Nece olduğunun önemi yok. Anlamak için dili bilmeye gerek yok. Duygusu ortak süper bi türkü. Aynur Doğan/ Dar hejiroké
| |||
11 Temmuz 2022, 00:32 | Mesaj No:18 | |||
15 Kasım 2011 |
Sırtımda bunca yük varken Halden anlamayan yari neyleyim Gidiyorsa gitsin neyleyim Bitiyorsa bitsin neyleyim Halden anlamayan yari neyleyim Neyleyim beni ateşe atanı Neyleyim sözünü unutanı Kıranı dökeni, ciğerimi sökeni Gül sandım, dikeni neyleyim
03 Ekim 2022, 00:56 | Mesaj No:19 | |||
03 Şubat 2018 |
Yola bakın belki gelen babamdır
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | |||
03 Ekim 2022, 09:37 | Mesaj No:20 |
19 Ekim 2008 |
Geçenler de tv de bir dizide duydum ilk deda bu türküyü hiç duymamışdım şimdiye kdar nasıl içden yazılmış her satır o kdar samimi ki beni aldı nerelere götürdü göz yaşlrımı tutamadım “hele bakın belki gelen babamdır” nasıl özlem yüklü :( gidenler gelmiyor malesef hayattayken ana babalarımıza öfkelendiğimiz o zamanlar anlamayız neden bana böyle yaptı neden hakkımda bu kararı verdi diye öfkeleniriz ana baba olunca anlarızki aslında onlr bizim iyiliğimiz için uğraşıp duruyorlarmış meğer . Ölüm çok soğuk hele sevdiğin birini kaybetmek öyle acıki ilk zamanlar o acı hiç dinmeyecek sanır insan zamanla alışılıyor işde alışmak zorundasın. Kartal edit senin bu türküye içlendiğine göre seninde baban vefat etmiş galiba ? Yada çok uzaksınız?
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |