![]() |
Kur'anda uyku gelirse:) |
Bu nasıl bişeydir Allahım acı halimize. Kur`ân`ı da açık açık, tane tane (tertîl ile) oku".(Müzzemmil, (73) 4) :) Ortada Kuran yok, "tertil" yok; teğanni var.. Tecvit yok; melodi var.. Kuranın kendine has ahenginde huzur ve huşu arayan yok, şarkıya türkiye benzeyen seste arayan var... Acaba hüzünlü bir şekilde okuduğunu mu düşünüyor? Yanındakilerde pek huşu içinde dinliyorlar. Duha suresini dinlerken ruhum daraldı.Korktum inan..O nasıl hareketler öyle. Yasin suresini okurken neler yapıyordur bunlar düşünmek bile istemiyorum... Bu teyzeler diyanetin ulaşamadığı yüksek köylerdemidir bilemiyorum ama şehirlerde de durum farklı değil... Bülent Ersoy edasıyla bebek, ev mevlütü yapan hanım teyzelerimizde şehirlerde çoğalmış durumdalar. Oscar ödülü verir gibi sunum yapıp, çekin çekin demekten utanmayan harama batmaktan korkmayan, zerre rahatsız olmayan, şatafat ve zengin sever hanım ablalar....Dünyalığınızı iyi yapıyorsunuz şarkı edasıyla , kollar havada ayet okuyarak.( Hepsi Aynı haramın farklı varyantları... Çok zararlısınız çok... |
Mevludü Bilakis bulent ablanin edasiyla okuyanlar tercih ediliyor :) teyze kendini kaptirmis sosyal medya sallaniyor bu video ile hatta bazi hocalarimiz bize ekmek kalmadi demisler:)) sen melodi dersin o tecvit der belkide ablanin denge oynamisdir belkide yasadigi yerde o tercih ediliyordur bilemiyoruz ama dalga konusu olduğu aşikar :)) Allah hepimize hidayt wersin |
drttt |
teyzeciğim öldürdün bitirdin beni.gülsemmmmiii ağlasammmmmıııı isyanlasammmııııı o ne kıraat yaaa wessssssssssssssssçutttttttt wekttttttaaaaarippp miskale zerretini hiç demiyorum. tashihi hurufta hoca yapmak lazım seni gülümseyen000 ga/li/p |
izleyince gülsem mi ağlasam mı diye düşündüm trajikomik bir vaka, eskisi gibi değil artık camiler var sağolsun hocalar öğretiyor tecvit mahreçleri artık,, o ayetleri öyle söyleyende mi hata dinleyende mi her ikisinde de birileri dur der inşallah,,dursun inşallah,, |
Gece gece zihnime darbe etkisi yaptı inan teyzem. |
Alıntı:
Miskale zerratinde bi irkiliyor insan:)))) |
Alıntı:
Hayy Allah'ım ya /cic/ek//cic/ek/ |
hyrtt Allahü ekber |
SAAT: 14:40 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.