![]() |
RE: Dini bilgi yarışması yağmur diğer cevapları tamamlarsın inşaalah.. cennetin tasvirine çizim ile eserinde yer veren..ayrıca arşı ve arzı ayakta tutan ve görünmeyen bir çok meleğin şekillerini anlatan alimimiz kimdir. |
RE: Dini bilgi yarışması 1_FATIMA 2_EBU TALİB + ZÜBEYR 3_ 3 YAŞ 4_SÜBEYVE + SÜT KARDEŞ 5_1 HAFTA 6_·Ömer bin Abdülaziz 7_ KASVA( Kesik Kulak) 8_ Abdullah bin Revaha |
RE: Dini bilgi yarışması erzurumlu ibrahim hakkı nın mağrifetnamesi |
RE: Dini bilgi yarışması erzurumlı ibrahim hakkı doğru cevap ve eseri marifetnamedir. |
RE: Dini bilgi yarışması peygamber efendimizin eli ile ayı ikiye ayırması olayına ne denir? |
RE: Dini bilgi yarışması ŞAKK-I KAMER |
RE: Dini bilgi yarışması doğru bildiniz...tebrikler... |
Cvp: Dini bilgi yarışması [COLOR=#ff0000]Allah’ın, bizim için seçip beğendiği ve razı olduğuı din ve buna dair açık ayet hangisidir? |
RE: Dini bilgi yarışması “Sizin için din olarak ‘İslâm’a razı oldum.” (Maide, ayet: 3) hakkınızı helal edin..ben bilmediğim soruları arıştırıp yazıyorum..yani bilipte cevap veriyorum anlaşılmasın. Allah ilim sahibi kılsın inşaallah hepimizi. |
RE: Dini bilgi yarışması soru.. Allahın bildiğiniz beş güzel ismini anlamı ile yazanız..? renk renk yazılması ezberlemek için oldukça faydalıdır..hatırlatmak istedim.. |
SAAT: 18:00 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.