|
Konu Kimliği: Konu Sahibi TufeyL,Açılış Tarihi: 26 Ağustos 2007 (23:50), Konuya Son Cevap : 26 Mart 2023 (19:49). Konuya 782 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack ![]() | Seçenekler ![]() | Değerlendirme ![]() |
![]() | Mesaj No:343 |
![]()
Eyyy medine ehli duyduk duymadık demeyin bu kaptanımız bilal hocanın fermanıdır yarışma başlamak üzere buyrun katılın!!!
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | |
![]() |
![]() | Mesaj No:345 |
![]()
sahabeyi gören müslümanlara denir.kekmiş soru ![]()
__________________ EN GÜZEL AŞK: ALLAH! | |
![]() |
![]() | Mesaj No:346 |
Durumu: ![]() Medine No : 25 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | ![]()
demek sorular kek ![]() Peygamber Efendimiz (s.a.v.)’in zamanında yaşadığı halde Efendimiz (s.a.v.)’i görme şerefine nail olmayan insanlara ne ad verilir? (Veysel Karani ve Habeş kralı Necaşi gibi) |
![]() |
![]() | Mesaj No:347 | |
Durumu: ![]() Medine No : 90 Üyelik T.:
21 Ağustos 2007 | ![]() Alıntı:
Pasta gibi sorular maşallah.
__________________ Bismillah diyerek... | |
![]() |
![]() | Mesaj No:348 |
![]()
yaw bu kadar olamaz bunu da biliyorum ![]() ![]()
__________________ EN GÜZEL AŞK: ALLAH! | |
![]() |
![]() | Mesaj No:349 |
Durumu: ![]() Medine No : 25 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | ![]()
Muhadramevet. bunlar alıştırma sorular yavaş yavaş zora doğru gideriz ilk başrtazor soru sormak olmaz ki ama dimii ![]() Ashaptan Medine’ye ilk hicret eden sahabe kimdir? |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Takdirli Bilgi Yarışması | Medine-web | Yarışmalar/ Bilgi Yarışmaları | 1171 | 29 Ocak 2024 16:03 |
çocuklara dini bilgi yarışması | FECR | Yarışmalar/ Bilgi Yarışmaları | 2 | 26 Mart 2023 00:11 |
İslami Bilgi Yarışması :) | Medineweb | Yarışmalar/ Bilgi Yarışmaları | 16 | 10 Ağustos 2021 08:59 |
Ufka Yolculuk 5. Bilgi ve Kültür Yarışması | KardelenGül | Yarışmalar/ Bilgi Yarışmaları | 4 | 24 Aralık 2016 21:36 |
Kur'an-ı Kerim Meali Bilgi Yarışması | FECR | Kur'ân-ı Kerim Genel | 3 | 09 Kasım 2013 11:07 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
أعوذ بالله من الشيطان الرجيم , بسم الله الرحمن الرحيم Gerçekten Biz sizi yakın bir azab ile uyardık. Kişinin kendi ellerinin önceden takdim ettiklerine bakacağı gün, kafir olan da Ah, keşke ben bir toprak oluverseydim diyecek. (Nebe-40) | عن رسول الله صلى الله عليه وسلم قال Kim bildiği ile amel ederse Allah-u Teala ona bilmediğini de öğretir. | Çok iyiler var ki, iyilik zannı ile fenalık yapıyorlar. - (Mün. - 16) |
|