![]() |
Taş kavurun taş yeyin Şaka deyil taşı soslayip yağlayıp tuzlayıp afiyetle yiyorlar. Zaten proteinsiz ve vitaminsiz olan bizim millet tutarsa bu akımı taşıda yeriz:) Üstüne doyduk gayette güzelmiş deriz yani:) Çin'de iyice yayılan soslu taş yeme akımı:) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Saç kavurma sandım.)) Taş yesinler diye beddua vardır bizde o mu tuttu acaba?))) Şimdi bu taşları yaladıktan sonra tekrar mı kullanıyorlar? Bende ki de soru? Adamlar her yenmezi yiyorlar. Taşın hijyenini merak etmem başka bir aydınlanma.))) Pisliklerini tescilleyen lağamdan nasıl yağ yaptıklarını izleyin nasıl bir virüs olduklarını görün. Kimya ilerledikçe bunların yapabilecekleri sınırsız... |
acaba burada bir mesaj mı var? bunu görünce aklıma ilk şu geldi enrji içeceklerinde boğa idrarı ve spermi bulunduğu açıklandı birden redbull reklamını hatırladım, adam ile gergedanın dyaloğu vardı reklamda adamlar açıklamış ama biz anlayamamışız.paranoyamı oldum ne :) acaba bu videodada bunlar iyi günleriniz bir şey bulamayıp daş yiyeceksiniz mi demek istiyorlar diye düşünmeden edemedim :))) |
Alıntı:
|
Koyu ayran yap üzerine soda dök iç baş ağrısı,reflü bulantı uykusuzluk gibi rahatsızlıklara birebir :)))) |
SAAT: 11:38 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.