Cevap: Yaşayan dünya dinleri soru-cevap bölümü sihler nasıl bir inanca sahiptir a-monoteist b-deist sihlerde tanrı ne isimle isimlendirilir a-nam b-mana aşağıdaki bilgilerden hangisi yanlıştır a-sihler karma inancına inanırlar b-kurtuluş tanrı gibi olmaktır bu aynı zamanda sihizmin ideal insanıdır c-ölüm insan için bir sondur |
Cevap: Yaşayan dünya dinleri soru-cevap bölümü Alıntı:
kusura bakmayasınız arkadaşlar..azranur soruları mundar ettim farkındayımsopa000..lakin konuyu görünce balıklama atladım...bu derste çok eğlenmiştik..gözümüz korkmuştu ama isimler etrafında hem eğlendik hem öğrendik..sizin içinde eğlencelidir eminim..neyse bana kızdığınızı görür gibiyim ben gidiyomhyyyyysopa000[/QUOTE]ESTAĞFİRULLAH gülümseyen000hsgldn |
Cevap: Yaşayan dünya dinleri soru-cevap bölümü [QUOTE=mihrinaz;321276] Alıntı:
biz eglenmiyoruz maalesef çok sıkıldık bu dersten |
Cevap: Yaşayan dünya dinleri soru-cevap bölümü guru nanak tanrılarının hangi ismini kullanmıştır a-waheguru(mükemmel rab) b-sat nam (ebedi gerçek) sihler arasında ne popüler olarak kullanılan tanrılarının ismi nedir a-waheguru(mükemmel rab) b-wahkuru(iyi rab) sihlerin ana mabetinin ismi nedir a-ana mabet b-altın mabet |
Cevap: Yaşayan dünya dinleri soru-cevap bölümü muhabbete geldim dermişimgülümseyen000 |
Cevap: Yaşayan dünya dinleri soru-cevap bölümü neyse soru sorayım bari.... |
nam c azranur bana uygundur inşallah 4ü akşam yaparız |
Cevap: Yaşayan dünya dinleri soru-cevap bölümü kutsal gün anlayışı olmayan sihlerde, herhangi bir günde bir defa yapılabilecek olan cemaatle ibadetler hangi mabetlerde icra edilir a-altın mabet b-gurdwara(guruların kapısı ya da guruların ikametgahı) aşağıdakilerden hangisi sihizmin mezhepleri arasında değildir a-kesadhariler b-sahajdhariler c-keshadiler |
|
wAheguru altın mabet |
SAAT: 21:58 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.