|
Konu Kimliği: Konu Sahibi ahmetmeydani,Açılış Tarihi: 12 Nisan 2013 (15:08), Konuya Son Cevap : 20 Eylül 2021 (01:42). Konuya 136 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:51 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
Tuba editim allah razi olsun..gerçekten çok isime yarayacak..biraz değişiklikle kendimize uygun bir haftalıkprogram yyaparak artik.. Hepinize ayri ayri teşekkürler... Çok yardimci oldunuz..bunları hep not alican inşallah..dua ile
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:52 |
![]()
konu açmak istiyorum tam olarak nasıl accamı bilmiyorum birdefa açmiştim yanliş yerde acmişim yardimci olurmusunuz?
| |
![]() |
![]() | Mesaj No:53 | |
Durumu: ![]() Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | ![]() Alıntı:
![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:54 | |
![]() Alıntı:
| ||
![]() |
![]() | Mesaj No:55 |
Durumu: ![]() Medine No : 37259 Üyelik T.:
08 Ocak 2014 | ![]()
yazarlık bölümündeki son yazımda,bi kaç dakikalık düzenleme yapmam lazım,bunun için DÜZENLE butonunu aktifleştirebilirmisiniz.şimdideden teşekkürler...
|
![]() |
![]() | Mesaj No:56 |
![]()
Zülküf hocam ben bu konularda acemiyim nasıl aktifleştireceğimi tam bilmiyorum. Ama şöyle yapabiliriz. Siz düzenlemenizi yapın bana mesaj olarak atın. Ben o mesajı yazınızın yerine aktarayım. Yoksa ben de Abdulmelikten yardım isteyeceğim. ![]()
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:57 |
Durumu: ![]() Medine No : 37259 Üyelik T.:
08 Ocak 2014 | ![]()
o zaman şöyle yapalım yazıyı komple silebilrsen,yani yayından kaldırabilirsen, ben düzenlenmiş halini hemen güncelleştireyim inşaAllah..
|
![]() |
![]() | Mesaj No:58 | |
Durumu: ![]() Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | ![]() Alıntı:
Allah yardım etsin Ali abi ..)))) Panelden yetgilenmisseniz yapabilirsiniz ..
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin | |
![]() |
![]() | Mesaj No:59 | |
![]() Alıntı:
GÜNCEL OLARAK ,ALLAH IN HAKİMİYETİNE RAĞMEN HADDİ AŞIP AZGINLAŞMAK.\Zülküf Arslan Konu buydu değil mi?
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | ||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 8 Kişi okuyor. (0 Üye ve 8 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
site yönetimine... | bilinmez | Yönetime Sorun | 5 | 02 Şubat 2022 15:01 |
Çocuklarda Yardımlaşma Ve Dayanışma | İmamHüseyin | Çocuk ve Aile Sağlığı | 1 | 22 Mayıs 2014 01:11 |
site yöneticisine duyurulur... | Vuslat Zamanı | Duyurular/Öneriler/Şikayetler | 67 | 27 Ocak 2013 07:04 |
Site Çökertmek KUL HAKKIDIR...!!!!!!!!!! | MERVE DEMİR | Makale ve Köşe Yazıları | 3 | 17 Şubat 2012 23:57 |
Çocuklarda Yardımlaşma Bilinci | İmamHüseyin | Çocuk ve Aile Sağlığı | 0 | 13 Nisan 2009 17:40 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|