|
Konu Kimliği: Konu Sahibi ahmetmeydani,Açılış Tarihi: 12 Nisan 2013 (15:08), Konuya Son Cevap : 20 Eylül 2021 (01:42). Konuya 136 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
31 Ocak 2015, 20:52 | Mesaj No:91 |
Durumu: Medine No : 6340 Üyelik T.:
19 Ocak 2009 | Cevap: En İlginç Araba Yazıları Yöneticiler buna el atarlar. Hangi link açılmıyor? Belki cep telefonundan internete giriyorsanız program yüklü değilse açılmıyor olabilir.
__________________ Selam Hidayete Tabi Olanlara Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir(Müslim) |
01 Şubat 2015, 19:08 | Mesaj No:95 |
Durumu: Medine No : 6340 Üyelik T.:
19 Ocak 2009 | Cevap: En İlginç Araba Yazıları
Sorunu "medineweb" ya da "abdülmelik" e mesaj atın. Onlar yardımcı olacaklardır. Son günlerde sitenin yüzünde değişiklikler oldu. Bundan kaynaklanıyor olabilir
__________________ Selam Hidayete Tabi Olanlara Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir(Müslim) |
01 Şubat 2015, 20:41 | Mesaj No:96 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: En İlginç Araba Yazıları tapatalk kullanmıyorum.sorununuz için ayrıntılı bi yardımım olamaz malesef ama şöyle deneyelimbi..tapatalk güncelemesi geldiyse telefonnuza güncelleyin muhakkak sorun tapatalktan kaynaklı olabilir..kimler onlıne sayfasına bakınca tapatalktan giriş yapmış olanları görebiliyorum çünkü. forumda bayağı bi değişiklikler oldu onlardanda kaynaklı olabilir.adminimize gereken bilgiyi iletiyorum inş. |
01 Şubat 2015, 20:46 | Mesaj No:97 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: En İlginç Araba Yazıları
konuyla ilgili bilgilendirmelerden sonra sorunuzu uygun başlığa taşıyacam inş..editör arkadaşlarım görünce konu taşımayın lütfen şimdilik..konuyla ilgili bilgilendirmelerden sonra taşırım ben.üyemi taşınacak konuda mesajını göremeye bilir.burdan cevabına baksın en azından
|
21 Ağustos 2015, 23:35 | Mesaj No:100 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü Bu hata zaman aşımı yani sitenin açılmamsı sorunu, kendi arkadaşlarımın yada internette rastladığım kadarıyla birçok insanın yaşadığı bir tarayıcı sorunudur.Chrome, Explorer yada diğer tarayıcılarda bir yada bir kaç farklı sayfanın, özellikle de yabancı ülkelere ait sayfaların açılmamsı gibi bi durumla karşı karşıya kaldınız. Ve bu durum bir anda gerçekleşti. Sorun kendi ip nize dns alamamanız. Çözüm: Öncelikle pc nizi virüs taramasından geçiriniz. Problem devam ediyorsa ki edecektir, hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız onu silip yeniden kurun. Eğer hala aynı ise, google crome dan örnek vermek gerekirse; google chrome uygulamalar kısmından sırasıyla, uygulamalar-webmağaza-mağazada arama yap kısmına "zenmate" yazarak eklentiyi bulun. Ve etkinleştirin. Hepsi Bu kadar.Hiç Bir Ayar Yapmanıza Gerek Yok.
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
Konuyu Toplam 27 Kişi okuyor. (0 Üye ve 27 Misafir) | |