![]() |
Ama Niye? İlahiyatçı 1'in zambakları normal şeklini almış. Bizim avatarlar hâlâ normale hale dönmedi. İşin içinde bir pirovokasyon mu var? Yöneticilerimiz uyuyomular? Derhal cevap verile netekim. Yoksa ben biliyorum yapacağımı? Fiemanillah. |
Cevap: Ama Niye? Alıntı:
|
Cevap: Ama Niye? Yandık desene. Fiemanillah. |
Cevap: Ama Niye? Alıntı:
hiçbir yönetici uyumuyor sitede müdahale edilecek birşey olduğu zaman gerekeni yaparız..siteyle ilgili birşey olmuştur ki çözülmüş sorun biraz sabırlı olursanız kimsenin uyumadığını yada provokasyon yapmadığını görürsünüz..fiemanillah |
Site İçi Yardımlaşma Bölümü selamun aleykum arkadaşlar...bu başlık altında site ile ilgili bilmediklerinizi problemlerinizi yada öneri ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz..böylece aynı şeyler için farklı konuların açılmasını önlemiş oluruz sadece forum için değil üyelerle ilgili fikir alışverişi içinde bu başlığı kullanabilirsiniz..yardımlaşma amaçlı açılmış bir konudur hangi konuda desteğe yardıma ihtiyacınız olursa burdan paylaşın yardımcı olalım inş. |
Site İçi Yardımlaşma Bölümü esselamu aleykum ya ikhvani ve akhavati, bilgisayarımda arapça fontlar yüklü olduğu halde birden bire internetteki sitelerde arapça yazılar ile türkçe karakterler okunmaz oldu. sitemizde arapça ders notlarınıda aynı şekilde takip edemiyorum. uriyd minkum ensırni (umarım doğru yazmışımdır) şimdiden Allah Razı olsun... |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü Aleykum selam kardeşim... Nickimi nasıl değiştirebilirim profil ayarlarında görmedim mi yoksa değiştirme yokmu... Bide youtup dışında başka yerde video ekleyemiyom.. |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü Alıntı:
dailimonttan video ekleyebilirsiniz ama kod olarak eklemeniz lazım..cevap alanındaki gül işreti var yotube facebook işaretlerinin yanında o güle tıklayın dailimont kodu gelecektir..videonun linkinin / kısmından sonraki bölümünü kopyalayıp kodun ortasına yapıştırın videonuz görünür..diğerlerinide link olarak ekleyin bakayım |
selamun aleyküm selamun aleyküm... ben birinci sınıf ilahiyat açıköğretim okuyorum. ama aynı zamanda çalışıyorum da. şöyle ders çalışmak için etkili bi yöntem var mı kısa yoldan kısacası :) şimdiden sağolun |
Cevap: selamun aleyküm Alıntı:
|
Cevap: selamun aleyküm Alıntı:
aleykum selam.başarılar dilerim derslerinizde.sitemiz ders notları ve çıkmış sorular açısından baya zengin :) azranur arkadaşımızında dediği gibi notlara bakabilirsiniz ilgili bölümlerden.. bu konuyu site içerisinde hangi konu olursa olsun yardımlaşma amaçlı açtık..tek tek konu açmanın önünü almış olacaz inş.onun için konunuzu birleştirdim...bilgilerinize |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü Selamun aleykum Geceniz hayr olsun Arkadaslar ben Ticaret meslek (muhasebe) menzunuyum Bu yıl nasip olursa acık öğretim 2 yıllık ilahiyat okumak istiyorum. Bana ygs girip barajı aşmam gerektiği söylendi basvuru için bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadas varsa sevinirim. |
ben 2 yıl önce bu şekilde yapmıştım umarım ygs de tercih konusunda değişiklik olmamıştır Rabbim muvaffak etsin selametle:):) |
Sayın yöneticilerimin Dikkatine Sayın Editörlerim , Sayın Abdülmelik Hocam ben imam hatip mezunu değilim. Arapça dersi hiç görmedim. Fakat sitenizde Youtube kapatılmadan önce Bahar döneminin bütün derslerini videodan izlemek mümkündü. Şuan hiçbiri yok. Arapça 'yı son haftaya bırakarak aklımda daha kalıcı olmasını düşünmüştüm. Benim anlıyamadığım Arapça güz dönemine ait videoların görüntüleri var, fakat bahar dönemine ait olanlar görünmüyor. Bir çaresi yok mu? |
Cevap: Sayın yöneticilerimin Dikkatine Alıntı:
youtube kapalı olduğu için olabilir eminim videolar başka nerde seyredileceğini iyi bilen arkadaş sana yardım edecektir |
Cevap: Sayın yöneticilerimin Dikkatine Alıntı:
abla videolar youtube den dolayı açılmıyorlar..eğer açılmazsa nasıl bi yöntem bulabiliriz bilmiyorum..bi araştıralım bakalım inş. bi yolunu buluruz yada gerek kalmadan videolar izlenebilir hale gelir :) |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü İnşallah editörüm, çalışmak için az zamanımız kaldı. Ya youtube açılsın ya da siz başka bir çare bulursunuz diye dua ediyorum. İlginizden dolayı size ve Mehmet Akif'e çok teşekkür ederim. Allah'ü Teala yardımcınız olsun. |
amin ecmain inş.:):) |
|
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü ne konuda yardımlaşma ayarlarla ilgili mi? |
denemedim hiç :) bi bakayım |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü benim de eşim değiştirmiş ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama kısa zamanda çözüleceği için youtube meselesi , sınava kadar uygulanabilir sanırım google dan bulduğum u kopyalıyorum DNS DEĞİŞTİRME Bunun için Başlat>Ayarlar>Denetim Masası kısmına girin ve Ağ Ayarları bölümünden Yerel Ağ Bağlantısı Durumu penceresini açın. Ardından Özellikler butonuna tıklayın ve Internet Protokolü sürüm 4 (TCP/IPv4) seçeneğine çift tıklayın. Ardından Genel sekmesi altında 'Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan' bölümünü aktive edin. Son olarak Tercih edilen DNS sunucusu kısmına 8.8.4.4, Diğer DNS Sunucusu bölümüne de 8.8.8.8 yazın ve Tamam'a tıklayın. Aynı kısımlara sırasıyla 208.67.222.222 ve 208.67.220.220 yazarak da bu ayarı değiştirmeniz mümkün. |
alkış000alkış000 öğrenci arkadaşlar bu yöntemi uygulayın bi sınava kadar..inş. yapabilirsinizde izleyebilirsiniz videoları |
okumak isteyen ??? Arkadaşlar kardeşim için 500 Yasin niyetledik 60 tane kaldı okurmusunuz ArO* |
Cevap: okumak isteyen ??? Alıntı:
burdan devam edelim inş.arkadaşlar görünce yazarlar..Allah niyetinizi hakkınızda hayırlı olanla kabul etsin |
Cevap: okumak isteyen ??? Alıntı:
|
klm. |
Cevap: khl hadisten not çıkartım ama yükleyemiyorum resim halinde yardımcı olursanız notlarımı paylaşmak isterim ben bu siteden çok fayda gördüm belki benimde bi faydam olur |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü Şu an bilgisayarda değilim ayrıntılı yardımcı olamam ama şöyle anlatayım. Önce bilgisayarınızda kayıtlı olan resmi resim yükleme sitelerinden birinden internete yüklemeniz lazım yüklendikteb sonra çıkan linki sitedemizden konu açarken koda eklemeniz lazım. Bilgisayar başında olan arkadaşlarımız yardımcı olacaktır.kimse görmezse ben akşam yardımcı olurum size |
Cevap: khl Alıntı:
oradan resimlerin linklerini foruma konu içine ekleyebilirsiniz.. resim yüklediniğinmiz resim upload sitelerinden sadece suna dikkat edin.. ne kadar sakladığına bakınız.bazı siteler 3 ay 6 ay 1yıl gibi saklar bazıları ise free bir sekılde 1gb 2gb gibi alan verir site kullanırsıız o alanı. |
Bahar Dönemi sorumlu olunacak üniteler Selamun Aleykum, yeni konu acmakla ne Kadar Dogru yaptim bilmiyorum, fakat sizin yardimlariniza ihtiyacim var. Eminim benimle ayni kaderi paylasanlarda vardir :) Ben birinci sinif ilahiyat ögrencisiyim (Yurt disi) (Bati avrupa prog), cok sükür Güz dönemini atlattik, bu ay da bahar dönemi sinavlari yazilacak. Fakat hangi ünitelerden sorumlu olacagiz??? bunu bilen varmi? Yani Güz döneminde 10 ünitelik bir kitap icin 6 üniteden sorumluyduk, peki bu Bahar dönemi icinde gecerlimi? acil cevaplarinizi bekliyorum. Selamun aleykum |
Cevap: Bahar Dönemi sorumlu olunacak üniteler Alıntı:
aleykum selam..batı avrupa ile türkiyedeki aynıysa eğer bahar dönemi ara sınavda ilk 4 üniteden dönem sonu sınavında kitabın tamamından sorumlusunuz |
sorumlu olunacak üniteler selamun aleykum, Bati avrupa prog. ilahiyat 1.sinifi ögrencisiyim. Forumu karis karis dolastim fakat soruma bi cevap bulamadim ve konu acmaya karar verdim, umarim cevab ala bilirim. Arkadaslar acaba bahar yariyil sinavinda kac üniteden sorumlu olacagiz yani 10 ünitelik bir kitapdan sadece 4 mü yoksa 5 ünitedenmi sorumluyuz? cevablarinizi merakla bekliyorum, selamun aleykum |
Cevap: sorumlu olunacak üniteler Güz dönemi sinavlari: vize-6 ünite. final- tüm kitap Bahar dönemi sinavlari: vize-4 ünite. final- tüm kitap |
Cevap: sorumlu olunacak üniteler Allah razi olsun |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.. özellikle çocuklara yaz kursu verecek arkadaşlarımdan ,hocalardan yardım istiyorum.. çocuklara uygulayacağınız eğitimde nasıl bir yol izliyorsunuz... çok genel bir sru olduğunun farkındayım..yazın çocuklarıma eğitimlerini ben vermek istiyorum bunu yaparkende anne gibi değilde ,öğretici olarak yapmak istiyorum bu konuda günlük program akışına ihtiyacım var..bu sene çocuklaı yaz kursuna veremediğim için , şahsen ilgilenmem gerekiyor.3 tane çocuk...aktiviteler...ders arası molalar kaç dakika... dini hikayeler kısmında öncelikli anlatmam gereken nedir..fıkıh konularımı, peygamberler kıssalarımı... öğrencilerim(: bilinçli.. oyüzden hiç bilmeyen değil..sadece yoğunlaştırılmış bir programa girecekler...bu anlamda günlük hatta haftalık ders akışı hakkında bilgi verirseniz çok makbule geçer..uzun zamandır sizlelrle paylaşmak istiyordum.. baktım zaman geçiyor..yardımlarınızı bekliyorum...hocalarımdan cevap istiyorum dedim ama fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirimc*c* |
sitede kkö hocalarımız var ama görmediler heralde düşünceli000 |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü bende bugün yarın tekrarlama yı düşünüyordum yni...hiçmi yardım edecek hoca yok ... azıcık yardım edeydiniz....yoksa çocuklara yönelik bir proğramınız yokta elinizde, şu dört haftayı bitirelim hayırlısıylamı diyorsunuz hıııııı...hadi şimdi cevap gelmesinde göreyim:) istişare edelim,brlikte bir program hazırlayalım ozamandüşünceli000c*başının çaresine bak demezsiniz eminimağlayan000afrn*25.gif |
|
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü Konuyu görmemiştim...Tehditle cevap alan ilk kişi olmalısınız :) program olarak diyanetin yaz kuran kursları 3 ufak ciltlik kitabı ve programı var. programı netten indirebilirsiniz. kitabı müftülüklerden temin edebilirsiniz. eğer bulamazsanız bana özelden adresinizi yazın size bir takım göndereyim. |
SAAT: 22:24 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.