Medineweb Forum/Huzur Adresi
Geri Git   Medineweb Forum/Huzur Adresi > ..::.İMAM HATİP,KURAN KURSU-SEVİYE TESBİT-HACC-YURT DIŞI-DGS-ÖSYM-SINAVLARI.::. > Diyanetin Yeterlilik Sınavları > Diyanet Hacc Görevlileri Sınavı

Konu Bilgisi: Konu Sahibi AlimOğlu,Açılış Tarihi:  14.Temmuz.2016 (20:34), Konuya Son Cevap : 14.Temmuz.2016 (20:48). Konuya 3 Mesaj yazıldı

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 14.Temmuz.2016, 20:34   Mesaj No:1
Medineweb Usta Üyesi
AlimOğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:AlimOğlu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15399
Üyelik tarihi: 24.Aralık.2011
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Mesajlar: 265
Konular: 55
Beğenildi:177
Beğendi:35
Takdirleri:100809
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Diyanet Mbsts deneme sınavıları

Diyanet Mbsts deneme sınavıları

1 . VAKFI MURAHHAS HARFİ HANGİSİDİR ?
A) sad
B) sin
C) ze
D) dal
Doğru Cevap : A


2 . Bir şeyin hakikatini idrâk etmeye ve mâlum olanın, olduğu hal üzere bilinmesine ne denir?
A) Vahy
B) Mütevâtir Haber
C) ilim
D) akaid
Doğru Cevap : C



3 . Allahi inkar etmede önemli etkenler,seceneklerden hangsinde dogru sayilmistir?
A) Zulüm ve fesad – Bilgisizlik – Şirk
B) Kibir ve inat – Cehâlet – Tâğutların ifsâdı
C) Küfür – Şirk – Nifak
D) İsyan – Haramlara dalma – Küfrün hâkimiyeti
Doğru Cevap : B



5 . DİĞER KÜLTÜRLERDEN İSLAMİYETE GİREN RİVAYETLERE NE AD VERİLİR ?
A) GARİBUL KURAN
B) ISRAİLİYAT
C) HURAFAT
D) EMSALUL KURAN
Doğru Cevap : B



6 . MAHREÇDE MEYDANA GELİŞİ SIRASINDA HARFİN SESİNE ARIZ OLAN KEYFİYETE NE AD VERİLİR ?
A) mahrac
B) sifat
C) tefessi
D) rihvet
Doğru Cevap : B



7 . HANGİSİ CUMA NAMAZININ SIHATİNİN ŞARTLARINDAN DEĞİLDİR
A) cemaat
B) sehir
C) cami
D) ikamet
Doğru Cevap : D




8 . HANGİSİ KURAN I KERİMDEKİ AYETLERİN TERTİBİNE İLİŞKİN BİR TERİMDİR ?
A) tesbiti
B) tenzili
C) tevkifi
D) temsili
Doğru Cevap : C




9 . KURANIN TAKLİT EDİLEMEZ DİL VE ÜSLÜP ÖZELLİKLERİNİ İFADE EDEN TERİM HANGİSİDİR
A) intab
B) icaz
C) isar
D) seci
Doğru Cevap : B




10 . KIRAAT I ASIMA GÖRE HANGİSİNDE SEKTE YOKTUR ?
A) yasin
B) kehf
C) kiyame
D) mülk
Doğru Cevap : D




11 . KAÇ ÇEŞİT KURAN OKUYUŞ ŞEKLİ VARDIR ?
A) 1
B) 2
C) 3
D) 4
Doğru Cevap : C




12 . İLK CUMA NAMAZI NERDE KILINMIŞTIR ?
A) Taif
B) Ranuna
C) Kuba
D) mescidi nebevi
Doğru Cevap : B

13 . HANGİSİNDE SECDE AYETİ BULUNMAZ ?
A) isra
B) rad
C) meryem
D) hucurat
Doğru Cevap : D



14 . HANGİSİ GÜNEŞ TUTULMASINDA KILINAN NAMAZDIR ?
A) istiyska
B) İŞRAK
C) HÜSÜF
D) KÜSÜF
Doğru Cevap : D


15 . HANGİSİ ZEKAT İLE İLGİLİ DEĞİLDİR ?
A) rikaz
B) inan
C) rikab
D) garimin
Doğru Cevap : B

16 . HANGİ NAMAZLAR ÖZÜR BULUNMAKSIZIN OTURULARAK KILINABİLİR ?
A) farz
B) vacip
C) nafile
D) adak
Doğru Cevap : C





17 . HANGİSİ NAMAZLA İLGİLİ BİR TERİM DEĞİLDİR ?
A) tergip
B) isfar
C) tekbir
D) celse
Doğru Cevap : A




18 . HANGİSİ ALLAH IN VARLIĞININ SONU OLMAMASI ANLAMINA GELMEKTEDİR ?
A) MUHALEFETÜN LİL HAVADİS
B) KIYAM Bİ NEFSİHİ
C) KIDEM
D) BEKA
Doğru Cevap : D



19 . MUKARRABUN MELEKLERİNİN DİĞER BİR İSMİ NEDİR ?
A) İLİYYUN
B) HAFAZA
C) MÜNKER
D) HAMELE İ ARŞ
Doğru Cevap : A


20 . DARUL ERKAMDA MÜSLÜMAN OLANLARIN SONUNCUSU KİMDİR?
A) hz Ömer
B) hz.Yusuf
C) hz.Ali
D) hz.Ebubekir
Doğru Cevap : A
Alıntı ile Cevapla

Konu Sahibi AlimOğlu 'in açmış olduğu son 5 Konu Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
İngiliz karbonatının faydaları ve zararları... Sağlık Ve Alternatif Tıp AlimOğlu 0 42 02.Ekim.2017 10:12
Sivrisibek ısırıkları için pratik çözümler Sağlık Ve Alternatif Tıp AlimOğlu 0 83 17.Eylül.2017 12:37
Arapça dersleri Görüntülü--1. Seviye Dersleri 2.... Genel Arapça AlimOğlu 12 157 11.Eylül.2017 08:16
Arapça dersleri Görüntülü--1. Seviye Dersleri 1.... Genel Arapça AlimOğlu 14 154 11.Eylül.2017 07:54
Hacamat Yapacaklar Dikkat!! Sağlık Ve Alternatif Tıp AlimOğlu 0 83 19.Ağustos.2017 21:30

Alt 14.Temmuz.2016, 20:43   Mesaj No:2
Medineweb Usta Üyesi
AlimOğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:AlimOğlu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15399
Üyelik tarihi: 24.Aralık.2011
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Mesajlar: 265
Konular: 55
Beğenildi:177
Beğendi:35
Takdirleri:100809
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

1 . HANGİSİ GUNNE SIFATLARINDANDIR ?

A) elif

B) vav

C) ye

D) nun
Doğru Cevap : D


2 . ibadetle ilgili hükümlere ne denir?

A) ŞERİ HÜKÜMLER

B) SİHHAT HÜKÜMLER

C) TAABBUDİ HÜKÜMLER

D) TEKLİFİ HÜKÜMLER
Doğru Cevap : C

3 . PEYGAMBER EFENDİMŞZ UYKUDA İKEN NAZİL OLAN AYETLER HANGİSİDİR?

A) seferi

B) nevmi

C) leyli

D) semai
Doğru Cevap : B



4 . PEYGAMBER EFENDİMİZE YOLCULUK VE MİSAFİRLİKTE OLMAYIP YERLEŞİK DURUMDA İKEN GELEN VAHİY HANGİSİDR?

A) hadari

B) seferi

C) sayfi

D) nevmi
Doğru Cevap : A


5 . PEYGAMBER EFENDİMİZİ ZEHİRLEME TEŞEBBÜSÜNDE BULUNAN KİŞİ KİMDİR?

A) BERA OĞLU BİŞR

B) ŞÜRAHBİL

C) HARİS B.UMEYR

D) HARİS KIZI ZEYNEP
Doğru Cevap : D


6 . HUDEYBİYE BARIŞI KAÇ YIL SÜRMÜŞTÜR?

A) 4

B) 2

C) 3

D) 1
Doğru Cevap : B



7 . RIDVAN BİATINDA İLK BİAT EDEN KİŞİ KİMDİR?

A) A-EBU SİNAN EL ESEDİ

B) MESUD OĞLU URVE

C) CED B.KAYS

D) AMR OĞLU SÜHEYL
Doğru Cevap : D



8 . MUĞAYEBAT I HAMSE NE DEMEKTİR ?

A) ALLAHIN BEŞ NİMETİ

B) İLAHİ BEŞ EMİR

C) BEŞ BİLİNMEYEN ŞEY

D) GAYBA INANMAK
Doğru Cevap : C


9 . asagidakilerden hangisi ihramin sünnetlerinden biridir?

A) niyet etmek

B) dil ile niyet etmek

C) ihrama girdikten sonra 2 rekat namaz kilmak

D) ihram yasaklarina riayet etmek
Doğru Cevap : B


10 . Mekki veya Medini olduğu ihtilaf konusu olan sûre hangisidir..?

A) maide

B) hucurat

C) yusuf

D) rad
Doğru Cevap : D



11 . hangisi bizi ALLAHIN varligina göturen delilerden degildir ?

A) irade

B) kemal

C) fitrak

D) hüdüs
Doğru Cevap : A


12 . PEYGAMBER EFENDİMİZİN MEDİNELİ YAHUDİLERLE YAPTIĞI ANLAŞMAYI İLK BOZAN HANGİ KABİLE OLMUŞTUR ?

A) nadir

B) kurayze

C) kaynuka

D) hazrc
Doğru Cevap : C


13 . asagidakilerden hangisi Kufe kiraat imamlarindan biri degildir?

A) IMAM HAMZA

B) IMAM KISAI

C) IMAM HALEF

D) IMAM YAKUP
Doğru Cevap : D



14 . asagidakilerden hangisi kabe nin rükünlarindan biri degildir ?

A) Rükn-ü Yemânî

B) Rükn-ü Irâkî

C) Rükn-ü şâmî

D) Rükn-ü İbrahim
Doğru Cevap : D


15 . İslam literatüründe Allah'ın kendini göstermesi genellikle hangi kavranlarla ifade edilir?

A) Yaratma ve buyurma

B) Pasif ve alıcı

C) Aktif ve kurucu

D) öz ve orjinal
Doğru Cevap : A



16 . Cinlerle ilgili verilen bilgilerden hangisi yanlıştır?

A) Cinler yerler,içerler, evlenir ve çoğalırlar

B) Erkeklik ve dişilikleri vardır

C) Cinlerin ömrü, insanlarınkine göre ebeyce kısadır

D) Doğar, büyür ve ölürler
Cevap : C


17 . Küfrün en belirgin alâmeti nedir?

A) Dinin tüm esaslarını eksiksiz kabul etmek

B) İnandığı halde amel konusunda ihmalkar olmak

C) Dinin temel esaslarından birini veya tamamını redd

D) İnandığı halde ibadetleri yapmamak
Cevap : C



18 . Aşağıdakilerden hangisi Mu'tezilenin görüşlerinin oluşturduğu prensipleri içinde yer almaz?

A) tevhid

B) takiyye

C) vaad ve vaid

D) adl
Doğru Cevap : B


19 . Kaside-i bürde nin yazarı kimdir?

A) .sad bin ebi vakkas

B) Said bin zeyd

C) Zeyd bin harise.

D) Kâb bin züheyr..
Doğru Cevap : D


20 . Aşağıdakilerden hangisi Şianın günümüze ulaşan fıkralardan değildir?

A) Zeydiyye

B) İsmaliyye

C) İmamiyye

D) ibazziye
Doğru Cevap : D


21 . Hz Peygamber bir hadisinde ümmetinin kaç fıkraya ayrılacağını söylemiştir

A) 73

B) 100

C) 72

D) 66
Doğru Cevap : A


22 . Ağağıdakilerden hangisi dinin temel unsurlarından değildir?

A) inanc

B) ibadet

C) calismak

D) ahlak
Doğru Cevap : C



24 . Allah'a olan inancın,yapılan ibadetin içtenlik derecesine İslam terminolojide ne diye adlandırılır?

A) Tefekkür-ihsan

B) Tevekkül-ihlas

C) İhlas-ihsan

D) İhsan-şükür
ı Doğru Cevap : C





25 . hangisi sözlükte "gönülden bağlanılan, düğün atmışçasına sağlam inanılan şey anlamına gelir?

A) arefe

B) akide

C) Lifafe

D) tasavvuf
Doğru Cevap : B




26 . Aşağıdakilerden hangisi mezheb kelimesinin sözlük anlamı değildir?

A) ibadet

B) gidilecek yer

C) görüs

D) akim
Doğru Cevap : A




27 . Kur'an-ı Kerim'de ilk şeytandan ne diye bahsedilir?

A) iblis

B) ifrit

C) seytan

D) dabbe
Doğru Cevap : A




28 . Aşağıdakilerden hangisi asli delillerden değildir?

A) kitap

B) sünnet

C) icma

D) istihsan
Doğru Cevap : D




29 . Aşağıdakilerden hangisi fer'i delillerden değildir?

A) istihsan

B) istishab

C) kiyas

D) istislah
Doğru Cevap : C



30 . Aşagıdakilerden hangisi vaz'i hükümün çeşitlerinden değildir?

A) sonuc

B) sebep

C) sart

D) rükün
Doğru Cevap : A


31 . Aşağıdakilerden hangisi "dua etmek, övmek, tâzim etmek" gibi anlamlara gelmektedir

A) salat

B) kamet

C) kiyam

D) savm
Doğru Cevap : A
Alıntı ile Cevapla
Alt 14.Temmuz.2016, 20:46   Mesaj No:3
Medineweb Usta Üyesi
AlimOğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:AlimOğlu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15399
Üyelik tarihi: 24.Aralık.2011
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Mesajlar: 265
Konular: 55
Beğenildi:177
Beğendi:35
Takdirleri:100809
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

1 . Allahı tanıma ve bilmeye ne denir?

A) marifetullah
B) mahabbetullah
C) ihlas
D) ihsan


2 . Görüşleri itibariyle İslam ve iman dışında kalan ehli bidat mezhebi hangisidir?

A) hariciye
B) yezidiyye
C) mutezile
D) şia



3 . Aşağıdakilerden hangisi ülülazm peygamberlerden biri değildir?

A) musa (a.s)
B) isa (a.s)
C) nuh (a.s)
D) süleyman (a.s)




4 . Aşağıdakilerden hangisi hadislerde geçen ismi azamlardan biri değildir.?

A) hüda
B) rahman rahim
C) zül celali vel ikram
D) el hayyul kayyum




5 . El müsnet hangi mezhep imamının eseridir?

A) hanefi
B) maliki
C) safi
D) hanbeli




6 . Fıkhul Ekber eseri hangi mezheb imamına aittir?

A) Şafi
B) hanbeli
C) maliki
D) hanefi




7 . Kişinin kendi iradesiyle islamdan ayrılması ve dinden çıkmış sayılmasına ne denir?

A) mürdet
B) tekfir
C) küfür
D) irtidad



8 . Tasavvuf hayat tarzını Türkçe ifade eden Ahmet yesevi nin kitabının adı nedir?

A) divani hikmet
B) divanı lugatüt türk
C) mesnevi
D) muvatta



9 . İnsanın tekrar diriltileceği kuyruk sokumu kemiğine ne denir.?

A) eşratüs saat
B) bas
C) leze
D) acbüz zenep




10 . Kafir ve günahkar kişilerden arzu ve isteklerine aykırı olarak meydana gelen olay nedir.?

A) ihanet
B) ihras
C) istidrac
D) meunet





11 . Kafir ve günahkar kişilerin gösterdiği olahan üstü olaylara ne denir?

A) istidrac
B) ihanet
C) ihtas
D) meunet




12 . Kuranda mucize terimi yerine hangisi kullanılmamıştır.?

A) ayet
B) güc
C) burhan
D) beyyine



13 . Aşağıdakilerden hangisi ameli mezheplerden biri değildir?

A) maliki
B) hanefi
C) Şafii
D) Eş’ari



14 . Aşağıdakilerden hangisi itikadi mezheplerden biridir?

A) hanefi
B) Maturidiyye
C) caferi
D) Şafii



15 . Farz namazlardan önce ve sonra kılınması sünnet olan namazlara ne ad verilir?

A) hüda sünnet
B) zavaid sünnet
C) müekked
D) revatib




16 . İki durum arasında şariin kurduğu bağı ifade eden hükümlere ne denir.?

A) taabbüdi hükümler
B) şeri hükümler
C) vazi hükümler
D) teklifi hükümler




17 . İbadetlerle ilgili dini hükümlere ne denir.??

A) taabbüdi hükümler
B) şeri hükümler
C) vasi hükümler
D) teklifi hükümler



18 . İstinşak neye denir?

A) agza 3 kere su cdkmek
B) burna 3 kere su cekmek
C) mest etmek
D) hiçbiri


19 . Maturidiyye mezhebinin mezhebinin kurucusu kimdir?

A) Ebu Mansur Maturidi
B) Sufyan servi maturidi
C) Davudu Zahiri Maturidi
D) Muhammed Raşit El Maturidi




20 . İmama ; İlk rekatin rükuundan sonra uyan kimseye ne denir ?

A) cemaat
B) mudrik
C) mesbuk
D) lahik



21 . İnsanın 15 gün dolmadan ayrılmak üzere bulunduğu yere ne denir ?

A) Vatan-ı asli
B) Vatan-ı İkame
C) Vatan-ı sükna
D) hicbiri



22 . Kıraat imamlarından "7 İmamın Kıraatı" kavramlardan hangisiyle ifade edilir ?

A) Meşhûr
B) Mütevatir
C) Şâz
D) Müdrec



23 . hangisi erkekler için 3 parça olan kefen parçalarından biri değildir.?

A) lifafe
B) kamis
C) izar
D) etek örtusu



24 . Husüf namazı nedir ?

A) Ay tutulduğu zaman kılınan 2veya 4 rekatlı bir nam
B) Güneş tutulduğu zaman kılınan bir namazdır
C) Deprem olduğu zaman kılınan bir namazdır
D) Şimşek çaktığı zaman kılınan bir namazdır



25 . Aşağıdakilerden Hangisi İhram giyilen yerlerden biri değildir?

A) mina
B) cidde
C) Zulhuleyfe
D) cuhfe




26 . Adak oruçları ile bozulan nafile oruçları kaza etmenin hükmü nedir?

A) farz
B) vacip
C) sünnet
D) hicbiri
Alıntı ile Cevapla
Alt 14.Temmuz.2016, 20:48   Mesaj No:4
Medineweb Usta Üyesi
AlimOğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:AlimOğlu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15399
Üyelik tarihi: 24.Aralık.2011
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Mesajlar: 265
Konular: 55
Beğenildi:177
Beğendi:35
Takdirleri:100809
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

1 . Aşağıdaki tefsirlerden hangisi “rivayet metoduna” göre yazılmıştır?

A) Kâdî Beydâvî’nin kaleme aldığı “Envâru’t-Tenzîl ve
B) İbn Kesîr’in kaleme aldığı “Tefsîru’l-Kur’ân’il-Az
C) Nesefî’nin kaleme aldığı “Medâriku’t-Tenzîn ve Hak
D) Hamdi Yazır’ın kaleme aldığı “Hak Dini Kur’ân Dili




2 . Kur'an-ı Kerimde Teshil ile okuyuş Hangi sürede geçmektedir?...

A) yasin
B) mülk
C) fussilet
D) yusuf



3 . hangisi Peygamberler hakkında vacip olan sıfatlardan değildir?

A) emanet
B) fetanet
C) adalet
D) ismet


4 . Aşağıdaki namazların hangisinde cehrî kıraat gerekli değildir?.

A) Cemaatle kılınan sabah namazının farzı
B) Münferiden kılınan akşam namazının farzı
C) cuma namazi
D) bayram namazi



5 . Hangi namazlar özür bulunmaksızın oturularak kılınabilir?

A) nafile
B) farz
C) vacip
D) adak



6 . Aşağıdaki şıklarda yer alan kavramlardan hangileri arasında zıtlık ilişkisi vardır?.

A) Sihhat-butlan
B) Habis-Necis
C) İman-İtikad
D) İsraf-Tebzir




7 . Vasıl b.Ata,aşağıdaki mezheplerden hangisinin kurucusudur?.

A) zeydiyye
B) zahiriye
C) Mutezile
D) selefiye



8 . Lâzımî sükun hükmü nedir?.

A) farz
B) sünnet
C) vacip
D) caiz




9 . Aşağıdaki kavramlardan hangileri birbirinin zıddı değildir?

A) Kadim-hadis
B) beka-zeval
C) vahiy-ilham
D) hayat-memat



10 . Diyanet İşleri Başkanlığı hangi tarihte kurulmuştur?

A) 3 Mart 1925
B) 3 Mart 1924
C) 3 Nisan 1920
D) 30 Mart 1924



11 . Senetü’l-hüzün” aşağıdakilerden hangisidir?

A) Peygamberimiz (a.s.)’ın oğlu İbrahim’in öldüğü yıl
B) Peygamberimiz (a.s.)’ın eşi Hz. Hatice ile amcası
C) Peygamberimizin eşi Hz. Hatice ile amcası Ebu Tali
D) Peygamberimizin eşi Hz. Hatice ile oğlu İbrahim’in



12 . ‎43-Ziyaret amacı ile hangi mescid için hususi yolculuğa çıkılmaz?

A) mescidi aksa
B) mescidi nebevi
C) mescidi haram
D) kuba mescidi



13 . şafi mezhebinde vitr namazının hükmü nedir ?

A) farz
B) vacip
C) sünneti müekkede
D) sünneti gayrı müekkede



14 . Peygamberimiz (a.s.)’ın nitelediği “ümmü’l-habâis” aşağıdakilerden hangisidir?.

A) Alkollü içkiler
B) faiz
C) zina
D) Namuslu kadınlara zina isnadı



15 . Aşağıdakilerden hangisi zekatın farz olmasının şartlarından değildir?

A) Havelan-i havl
B) Malın nâmi olması
C) Malın nisap miktarına ulaşması
D) Zekat vermeye niyet edilmesi




16 . Aşağıdaki Cümlelerden hangisi Ravza-i mutahharayı tanımlar?

A) Peygamberimizin minberi ile kabri arasındaki kısım
B) Babüsselam ile peygamberimizin kabri arasındaki kı
C) Babüsselam ile minber arasındaki kısımdır
D) Mihrap ile peygamberimizin kabri arasındaki kısımd




17 . hangisi namazların birleştirilerek kılınmasıyla ilgili değildir?.

A) cem-i fevait
B) cem-i takdim
C) cem-i tehir
D) cem-i salateyn



18 . Diyanet İşleri başkanlığı ilk defa hangi yıl hac organizasyonu düzenlemiştir?.

A) 1980
B) 1979
C) 1981
D) 1989
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
 
Seçenekler

Yukarıdaki Konu Başlığına Benzeyen,Medineweb'de Otomotik Bulunan 5 Konu Aşağıda Listelenmiştir
Konu Başlıkları Konuyu Başlatan

Medineweb Ana Kategoriler

Cevaplar Son Mesajlar
MBSTS siyer soru ve cevapları 2016-DENEME AlimOğlu Seviye Belirleme Sınavı-(MBSTS) 0 29.Mart.2016 23:37
100 soru ile mbsts deneme- Medineweb küskün Seviye Belirleme Sınavı-(MBSTS) 0 18.Ocak.2015 03:04
Medineweb üyelerine bir adet mbsts deneme sınavı serpil Seviye Belirleme Sınavı-(MBSTS) 0 17.Mayıs.2014 21:48
Diyanet mbsts deneme sınavı Abdulmelik Seviye Belirleme Sınavı-(MBSTS) 8 20.Şubat.2013 12:18
DİYANET MBSTS ve YETERLİLİK DENEME SINAVI Medineweb Seviye Belirleme Sınavı-(MBSTS) 2 31.Temmuz.2012 21:11

Yeni Sayfa 1

www.medineweb.net Ana Sayfa

Tefekküre Davet Köşesi

Medineweb Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın

facebookacebook   twitter Twitter   InstagramInstagram

  Medineweb Ana Sayfasının en iyi Görüntüsü 1280*768 olarak ayarlıdır.

 Camii Vakitmatik



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267