Sayın abim emin ol bu tür hususların hiç kimseye faydası olmadığı kanısındayım ve senin bana dediğin şu söz üzere her daim ihtilaflı konulardan uzak durmaya çalışmışımdır senle bire bir konuştuğumu bilirsin ve konuşuruzda bu konuyu asmış olduğum zaman çok eski 21 Temmuz 2009, 23:48 ve dikkat edersen hiç tartışmamıştım kısaca fikrimi beyan etmiştim ama bugün beni zorunlu kıldılar yoksa yine tartışmazdım.
Delil konusuna gelince beni bilirsin delil olmadan hiç bir şeye kanaat etmem ama bu konuda delil sunmadım sunmak istemedim yoksa delil vermek istesem zemahşeriden kadı abdulcebbardan imam aliden ve benzerlerinden çok delil getirirdim .....
Çünkü Müslümanların bu ve benzeri tartışmaları asli vazifelerinden uzaklaştırmakta insanların kafasını karıştırmakta belki burda yazmak istemediğin yüzlerce söylemim var onları ehli ile konuşmayı yeğlerim Allah rızası için beni bu tür konulara çekmeyin tartışmayı istemiyorum bu tür konularda çünkü anlatmak istediğim ve anlaşılanlar bir biri ile çelişiyor ve yanlış anlaşılıyor konu benim için kapanmıştır benim anladığımı herkesin aynı anlaması gerekir demek haksızlık olur özgür fikir düşüncesinde temel Kaynak Kuran ve Resulü bizlere yeterlidir Hepiniz Allah'a emanet olun ...
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır .
-İmam Ali- (a.s) |