Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Ocak 2011, 16:34   Mesaj No:41

BEDİİ HAMİT

Medineweb Paylaşımcı Üyesi
Durumu:BEDİİ HAMİT isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 12750
Üyelik T.: 19 Eylül 2010
Arkadaşları:0
Konular: 20
Beğenildi:4
Beğendi:0
Takdirleri:60
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Tagut düzende oy kullanmak şirk midir ?

Alıntı:
Şimdi bu ayetlere bakalım
Bu ayetler hz Muhammed (sav) in nasıl hareket edecğini çok net açık anlatmaktadır.

1- onlara öğüt ver (cümleyi bakarmısınız emir var sen onlara anlat)
2- senin görevin yalnız öğüt vermektir. (onların iman edip etmemesi senin işin değil yada inkar etmeleri sen ilahi mesajı vermeye devam et_
3- sen onları inanmaya zorlayamasın (çok acayip bir vurgu ey muhammed sen ne yapıyorsun kollaraından tutup zorla inandırmayamı çalışyorun sen bunu yapamazsın sanane onların islamı girip girmemeleri)
4- insanların kusurlarını olgunlukla karşıla (yine emir var .onlar kabul etmiyor diye kızma sen allahın peygamberisin olgun ol ayetin bu cümlesinde onların küfürlerini görme buna göz yum anlamı çıkmaz bu anlamı verenlerin ki günümüzde verenler var ahirette iki elim yakasında olacak)
5- onları kendi haline bırak (ha seni dinlemiyorlar inkarmı ediyorlar sen onları bana bırak onlar aslında seni beni inkar ediyorlar)
6-bırak onalrın sonucu beklediği gibi sende bekle (bak yine emir sende bekle onlarda beklesin nasıl olsa ben size bir süre tanımışım o süre dolduğunda ben onların tahmin bile edemeycekleri bir azap ile azap edeceğim)

İşte bütün bunlar islam davetçilerinin yol haritasıdır.İSLAMIN HAREKET METODU RABBANİDİR dememdeki sebep bu ve buna benzer ayetlerdir.

İş te yol bu Allahın peygamberine öğrettiği yoldur abdülhamit 1 arkadaşım.

Evet olması gereken yol budur bu ayetlerdir. İtiraz eden kim ? Veya kim olabilir ?

Alıntı:

Parti kurmak haram olmasa gerek,haramlık onu kullanma şeklindedir

Yok eğer sen bizim meclisimize gelirken islami kimliğini eşikte bırakacaksın derseler.

Yok eğer sen tüm varlığını,şerefini,namusunu,izzetini,dinini hiçe sayarak

Atatürkün ve itaat terakicilerin (ergenkoncular) kurmuş olduları güya medeniyet dinine gireceksen gel

derlerlerse ki diyorlar,hakimiyeti kayıtsız şartsız,(cümleye bakın sanki ahzap suresi 36.ayet gibi) milletindir ilkesini kabul edeceksen gel derlerse,yok yok arkadaş ben gelmen.

SEN DE GEÇİCİ OLARAK TAKİYE İLE GEL KARDEŞ, GEL

KURANDA TAKİYE EDİLMESİNE İZİN VERİLEN AYETLER VAR. ŞARTLAR UYGUN OLDUĞUNDA AYET EMRİ İLE TAKİYE YAPILIR. SANMA Kİ HER TAKİYE BİR MÜNAFIKLIK ALEMETİDİR. ALLAHIN MÜSADESİDİR.

Alıntı:
Alıntı:
Abdulhamit 1´isimli üyeden alıntı
DÖRDÜNCÜ BARDAK SAF VE TEMİZ SU YOK ŞUAN

Dördüncü bardak saf temiz su yok şu an.Tercihini 3 bardak içinden yapacaksın. ve hemen Ölmemen için, Yani yaşaman için, dördüncü bardak suya kavuşman için 3 bardak su içinden en az kirli olanı içmekten başka çaren yok. Tabii saf, berrak Dördüncü bardak suyu unutmamak ve içmeye çabalamak muhakkak en iyisi olur.
Var arkadışm var 4. bardak islami esaslara dayalı bir hayat seçmektir.

Biz Allaha dayanır ve güvenirsek "Adam" gibi müslümanlar olursak sayımızın azlığı onları yenemyeğimiz anlamına gelmez
" Allah'ın izniyle nice az bir topluluk, daha çok topluluğa gâlip/üstün gelmiştir. Allah sabredenlerle beraberdir." (2/Bakara, 249)
Yeterki biz müslümlar zilleti seçmeyelim
Bakara 249 ayetinin gerçekleşmesi için somut bir örnek verebilir misiniz ?

4. bardak islami esaslara dayalı bir hayat seçmek ise bunu engelleyen tagut var karşınızda. NaSIL mücadele edilecek ? İlmi cihatla değil mi ? Ya olmazsa ? Fiili cihadı gerçekleştirmen şart.

Peki Fiiili cihadı gerçekleştirecek gücün var mı ?

Yani müslümanlar birlik mi ?

Sakın bana müslümanların birlik olduğunu , parçalanmamış olduğunu söyleme.

O halde aşagıda söylediğim sözlerin hiç mi önemi olmaz.

Düzen hak olmasa dahi, küfür düzeni olsa dahi, düzeni bu haliyle bir çırpıda hemencik kaldırmamız mümkün olamıyorsa, bu düzene de kayıtsız da kalamayız, hak olmasa da seçenekler arasından hakka en çok meyil eden, yoksa da en az meyil edeni seçmek, yine fitneyi en aza indirmek ve müslümanlara yardım etmek açısından en güzel bir islami davranış olacaktır.