selam
Haluk gümüştabak arakadaşım
Size ısrarla peygamber hakkında ki kurandan anladığınız tanımınızı yapın bunun üzerine mülaza edelim dedim,fakat bu feryadımı hep cevapsız kalmıştır.
Size tekrar soruyorum
1- Kuranın içindeki peygamber tanımız nedir bizler nasıl bir peygambere iman edeceğiz
2- Peygamberin yapmış olduğu herhangi bir konuda ki kararı kuran tarafından tekzip edilmemişse bu islam dininde anlamı nedir.
Bu iki soruya cevap vermediğiniz takdirde yetkilerimi kullanıp sizin bu sitede de yazı yayınlamanıza izin vermeyeciğimi bildiririm.
Ben hiç kimsenin fikirlerinin bu sitede yayınlamsına karşı değilim fakat kendi fikirlerini açıkca orataya koymak yerine işi çetrefilli dolambaçlı bir şekilde asıl amacını gizleyerek durmadan Allah'ın Rasulüne yönelik bu haksız ithamlarda bulunmasınada tahammül edemiyorum.
Benim klasik gelenekçi bir peygamber inacanına sahip olmadığımı biliyorsunuz.Ve durmadan aynı konu etrafında dönüp duruyorsunuz.
Tamam şunu kabul ediyorum peygamberi tanımlama onu Allah'a ortak koşmama düşüncesi çok mühim bir konudur.Side onu tanımlayın diyorum fakat peygamberi tanımlama yerine haşr/7. ayeti cımbızla içinden alırlar diyorsun oysaki aynı işi kendiniz yapıyorsunuz.
Siz peygamber tanımızı dürüstçe yapın Allah'ın hükümleri yerine hüküm koyanların kurandaki hükmünü yapın herkes bunu bilsin dileyen size bilerek inansın dileyen sizi tekvir etsin.
sizden bu soruların cevabını bekliyorum
saygılarımla