Konu Başlıkları: hristiyanların soruları
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Ocak 2008, 20:00   Mesaj No:1

gülnaz

Durumu:gülnaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 723
Üyelik T.: 15 Ocak 2008
Arkadaşları:0
Konular: 1
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart hristiyanların soruları

hristiyanların soruları

selamunaleyküm

ben hristiyanların bana sormuş oldukları soruları yeteri kadar din bilgim olmadığı için cevap veremiyorum. Bu soruları sizlerle paylaşmak istedim.

hristiyanlar tanrının hz isa aleyhisselamda beden aldığını ve hz isa aleyhisselamı tanrı kabul ettiklerini tanrının her şeye gücü yetiyorsa o zaman bir insanda neden beden alamayacağını,

incilin değiştirilmediğini değiştirildiyse orjinal incil nerede sizin elinizdemi 4 incil olmadığını 4 ünün tek bir kitap olduğunu ve sonucunun aynı olduğunu

hz isayı peygamber olarak kabul etmediklerini peygamberlerin öleceğini

hz isanın göğe yükselmiş olması onun ölmediği ve tanrı olması manasınamı ve diğer peygamberlerden üstün olmasımı anlamına gelir

hz aişe validemiz peygamber efendimiz ile kaç yaşında evlenmiştir.onlar 6 yaşında istediğini ve 9 yaşında evlendiğini hz muhammed efendimiz ile hz aişenin yaşlarını denk görmüyorlar

hristiyanlar tevrat ve zeburda incilin ve rabın geleceğini incilde ise başka bir peygamberin gelmeyeceğini hz isa aleyhisselamdan sonra yalancı peygamberlerin geleceğini

incilde kurandan bahsedilmemesi allahın başka bir kitap yollayamayacağımı anlamına gelir

Konu Sahibi gülnaz 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
hristiyanların soruları Soru Cevap Arşivi KalbinNûru 6 3290 15 Ocak 2008 20:00