Konu Başlıkları: Bediüzzaman'dan Sözler
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Nisan 2011, 14:58   Mesaj No:9

___---___

Durumu:___---___ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13668
Üyelik T.: 07 Nisan 2011
Arkadaşları:0
Konular: 0
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Bediüzzaman'dan Sözler

Alıntı:
müslümanlardan Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşım ben bir kimseye saygıyıda Allahın hükmüne göre gösteririm çünkü bir müslüman için HAYATIN HER ALANI ALLAH İÇİN OLMALI,[enam 162],Bunun içindirki saide kurdinin kendisinin ŞAHSİYETİYLE DEĞİLDE,kitaplarıyla ve ilmiyyle alakalı olarak azda olsa araştırmam var lakin SAİDE KURDİ ,kendi kitaplarının ona yazdırıldığı ve hatta abdul kadir geylaninin ve dahası sahabelerle MANEVİ ALEMDE görüştüğü hatta kuranın 33 Ayetinin ONLAR İÇİN atıfta bulunduğuna dair görüşleride vardır ve bizler bunu DİNİ KONULAR da SAİDE KURDİ başlığında günlerce yazdık.....

Sizin alim dediğiniz saide kurdi ACABA NERDEN İLİM ALMIŞTIR bunu söyleye bilir misiniz,

teşekkürler şimdiden...

Hayırdır sen Said Nursiye alim demıyormusun Onun gibi yasadınmı hiç yapabıldıklerını yaptın mı Yada bilginin dahamı fazla oldugunu söylüyorsun Ben buna ancak gülerim

BAK EFENDİ!!! senın ilim dedigin şey illede bi hocadan bi hacıdan bi mektepden alınmıyor İnsan kendı kendınıde cok iyi yetiştiriyor (örnekleri cok)

Ama KER oldumu insan 1000 adamda ona bişey söylese senın gibi kafası basmıyor
Demeki hakaret ediyosun ASLA senın bir alime sözlerıne karsılık az bile dedim!!!!