03 Ağustos 2007, 18:59
|
Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 5587 Üyelik T.:
05 Aralık 2008 Arkadaşları:14 Cinsiyet: Memleket:İstanbul Yaş:35 Mesaj:
2.537 Konular:
2038 Beğenildi:116 Beğendi:0 Takdirleri:270 Takdir Et:
Konu Bu
Üyemize Aittir! | Aşk böyle birşey mi ? Aşk böyle birşey mi ?
Hülya ve hakan isminde iki genç varmış... Kız guzelmi guzel, genç yakışıklımı yakisikli bu iki genç birbirlerini sevmis ve bir flört donemnden sonra evlenmeye karar vermişler.
ikisininde durumu iyiymis zengin ve varlıklı ailelerin cocuklariymislar ve sonunda hakan ve ailesi hulyayi istemeye gelmisler nisan yuzukleri takilmis ve evlilik gunleri belirlenmis birgun hakan hulyayi aramis kiz telefona bakmis "askim napiyorsun" demis
kiz yemek yaptigini yemek yiyecegini soylemiş ..
hakan "aşkım yemeğini yedikten sonra seni almaya
Gelecegim birlikte sinamaya gideriz iki tane bilet aldim" demiş.
kız telefonu kapatıp yemeğe devam etmis tam o sırada tüp patlamış
bütun tüp parcalari hulyanin bütün vucudunu delik desik etmis hastaneye yoğun bakıma kaldırılmış. hakan koşa koşa hastaneye gitmis. Ama hulya onunla gorusmek istememiş,
Çünkü yaniktan öyle igrenc bir hal almışki yüzü ve vucudu bakıldığı zaman igreniyormus insanlar annesi hulyanin yanina gelmis ve
"kızım hakan perişan bir halde neden onu gormek istemiyorsun" demis
kız; "anne sen bile yüzümün bu haline bakmaya Igreniyorsun beni o
güzel halimle hatirlasin hersey bitti soyle ona sakin beni aramasin"
anne kizinin dediklerini çocuğa aynen iletmis çocuk Uzuntuyle
hastaneden çıkmış ve arabasını süratla kullanmaya baslamis ve trafik kazasi gecirmis ve kör olmuş. annesi tekrar kızının yanına gelmiş
ve hakana olanlari anlatmis artik evlenmeniz icin hicbir mani yok artık birbirinize destek cikmalisiniz. bak hem artik seni istesende goremez demis ...
bunun uzerine kiz Hakanla evlenmis ki tane cocuklari olmus ve yillar sonra hulya kalp Krizinden olmüş, öldüğü gün çocuklar anlamışlar ki
babaları kör değil ve Aslinda hic kör olmamış....
işte AŞK dediğinn böyle olmallııı...
soylermisinizz arkadaşlarr bana...
boyle bir ask varmı ????? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
| |