23 Ocak 2008, 00:40
|
Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 38 Üyelik T.:
30Haziran 2007 Arkadaşları:0 Cinsiyet: Yaş:44 Mesaj:
984 Konular:
245 Beğenildi:29 Beğendi:0 Takdirleri:146 Takdir Et:
Konu Bu
Üyemize Aittir! | MAHBUB'UL ASIKIN (Asiklarin sevgilisi ve Esma-i Nebi) MAHBUB'UL ASIKIN (Asiklarin sevgilisi ve Esma-i Nebi) Bugun sizleri yine muhteşem bir yazarla tanıştırmak istiyorum, ben şahsen kendisi ile sanal ortamda tanıştım, inşaallah bu hafta da reelde çaylarımızı içip sohbet edeceğiz, sevgideğer HANDAN ÖZDUYGU hanımefendi ile.. Kendisi kitabının hayata geçiş sürecini kitabın yayınevi sayfasında aşagıdaki gibi anlatmış; çok hoş bir okadar da ilgi çekici bir anlatım idi, sevgideğer Cafer Tayyar Kendir hocamızın elinde görmüştüm Sakaryada iken bu kitabı, sonradan sürekli aklımda idi, nasip şimdilere imiş inşaallah.. Sizlerin de okumanızı tavsiye ederim Beğeneceğinize Tüm Kalbimle İnanıyorum MAHBUB'UL ASIKIN (Asiklarin sevgilisi ve Esma-i Nebi) isimin den de anlasilacagi üzere Peygamber Efendimizi sevmeyi anlatan ögreten, her daralip bunaldigimizda, yönelebilecegimiz, sadra sifa, ruha cila, içimizi yikayip ferahlandiracak bir kitap… Piyasada ki, çogunlukla ders kitabi mahiyetinde olan siyer kitaplarinin aksine, okumasi kolay, kalbimizde bir sevgi seli olusturacak güzel bir çalisma… Eser, “Siz beni hakkiyla sevmedikçe, gerçekten iman etmis olmazsiniz” Hadis-i serifinden yola çikilarak hazirlanmis. Önsöz' ünde: “ Kisaca bizim dinimiz imanimiz Peygamber Efendimizi sevebilmeye endeksli... Resulullah Aleyhisselam'i sevmek bir iman sorunu... Imanimizin taklidden, tahkiki iman mertebesine çikabilmesi için, günümüz lisaniyla söylemek gerekirse; imanimizin realize olabilmesi için, Peygamber Efendimizi sevebilmemiz gerekiyor. Sevebilmek için de, elbette ki yakindan tanimak lazim" diyerek, asiklarinin peygamberi nasil sevdigine örnekler sunan yazar, kitabin yazilis hikâyesini söyle ifade etmektedir: “Bir grupla yaptigimiz tefsir dersinde bir vesile ile gündeme gelen bu hadis-i serifin teatisini yaparken, arkadaslara bir yarisma teklif ettim, madem Peygamberi hakkiyla sevmedikçe gerçek müminler olamiyoruz, o halde herkes kalbinde bu sevgiyi uyandiran rivayetleri, anekdotlari toplayip, bir sunum hazirlasin, diye tasarladik. Maalesef istirakçilerin bu konudaki gayretleri beni mutlu etmeyince istiyakla bu kitabi hazirladim..” Peygamberi hakkiyla sevip, sevilenlerden olma dilegi ile… Isteme Adresi: livayayinlari@gmail.com Hesap No: Türkiye Finans-Rami SB/139804 Handan Özduygu Faks: 212 570 45 11 303 Sayfa- Liste Fiyati: 10 YTL (Kargo Ücreti Dahil) |
| |