Alıntı:
klamaz Üyemizden Alıntı
öğrenmekten başka hiç bir atr nietim yok fecr hocam.)
sorum şu ;
internette ki kadın erkek msn sohbetleri zinaya girermi? masumane olsa bile ?ne kadar ilmi sohbet olsa da,kadınlar erkekleri,erkekler kadınları tercih ediyor msn de.yani erkek erkeğe ,kadın kadına arkadaşlıkları selam sabahtan ileri gitmez.uzun kalıcı sohbetler zıt cinslerde oluyor.ve nice yuvaların temeline dinamit gibi netice veriyor.evli kadın-erkek bile ,bir noktadan sonra kapılabiliyor.acısını evinde oturan masum eş ve çocuklar çekiyor tabii.hele ki islami chat diye bir tabir ortalıkta geziyor.neresi islami ve bu nasıl chat? chat nedir flört değilmi ? insanlar reelde yapamadıklarını sanalda yapıyorlarmış.Allah'a şükür yıllardır msn kullanmış değilim.
nerden biliyorsunuz o zaman ?
sorusuna vereceğim cevap;"çevremden yakınlarımdan duyuyorum." kadınlar artık eşim beni aldatıyor demiyor.eşim msn de chatleşiiyor diyor ve ağlamaya başlıyor.
sorumu anladınız umarım.
cevap kurana sünnete fıkha akla geleneğe ahlaka göre olabilir.ama doyurucu olsun pls.
cevap için teşekkürler. |
Birçok ailenin yıkımına sebep olan sanal dünya ne yazık ki insanlara sunmuş olduğu kolaylıklar kadar çirkefliğide beraberinde getirmiştir...Sohbet adı altında yapılan masumane konuşmaların bir çoğu insanları FUHŞA yönlendirmektedir elbette herkesin böyle tavır ve davranışlar sunduğunu söylemiyoruz ama genel itibari ile karşı cinslerin iletişimini sağlayan bu tür araçların insanların niyetlerine bağlı kullanımı vardır.
İsteyen şerr isteyen hayır babında kullanır.Ama görünen yüzü şu an itibari ile ŞER'DİR.Birçok iman ehli kişiyi bataklığa sürüklemiş ve çıkış yollarını kapatmıştır Lanet olası Sözüm ona Masumane sohbetler!!!
Allah rızasını gözeten kullar olarak mahrem sınırlarını çiğnemeye yönlendireceğini hissettiğimiz her şeyden uzak duralım ''Zinaya yaklaşmayın'' ayeti aslında zina vb yolların yakınından dahi geçmeyin herhangi bir şüphe sezerseniz orayı terk edin olarak anlaşılmalı...