Konu Başlıkları: ""said nursi kimdir?""
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Mayıs 2011, 00:25   Mesaj No:45

Yitiksevda

Medineweb Emekdarı
Yitiksevda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Yitiksevda isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 2
Üyelik T.: 10 Nisan 2008
Arkadaşları:3
Memleket:MALAZGIRT
Konular: 295
Beğenildi:128
Beğendi:24
Takdirleri:153
Takdir Et:
Standart Cevap: ""said nursi kimdir?""

tamamda güzel abim bendeki hangi durum eksik ve yalanla ilgili kalın kırmızıyla yazdığınız durumla benim ne alakam var,allahta şahid ben müslüman olduğumdan bu yanı yalan söylemedim...

[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Zülküf kardeşim o yalan söylememe size ait bir itham değildir size yakıştırmam zaten sitede daha önceden yapmış olduğum bir çalışmamdan alıntı idi asla senle alakası yok...

kime düşer sayın abim telefonunu verin ,adresini nasıl ulaşılması gerekiyorsa arayaıp bulalım onlar gelsin karar versin oldu dahası benim yerime imanda etsinler bu nasıl yaklaşım sayın abim...bi insan şirki ve müşriği bilmiyorsa nasıl iman etsin...

Şirki ve Müşrik kavramlarını elbette bilinmesi lazım ama her önüne gelen kişiye müşrik şirk damgası vurulamaz.

siz halen üstadınızın nefsini temize çıkara bilir ve alalhın ayetini yalalaya bilirsiniz ben sizin kadar cesaretli değilim..

Zülküf kardeşim hiçbir kimse putum değildir iyi bilirsin kimsenin nefsini temize çıkarmak içinde uğraşmıyorum Allah'ın ayetlerine parçacı yaklaşım ile bakmam bir bütünlük içerisinde artısı ve eksisi ile bakarım canım kardeşim MÜŞRİK VE ŞİRK kavramları içerisine girecek olan kim olursa olsun EBEDİ CEHENNEMLİKTİR ve çıkışı yoktur milyonlarca zalim bu fiilleri işlerken yaşarkan bir Alimi bu konuma sokmak insafsızlıktır...

güzel arkadaşım lütfen beni kuran ve rasulullahla uyarın uyarıyorsanız....sizin kadarda bilgili değilim bunun farkındayın ama kuranada kör değilim,habersiz değil sizede saygı duyduğumu bilirsiniiz....teşekkürler abim...depğerlendirmeniz için safınızı belirttiğiniz içide teşekkürler.

Zülküf sana vermiş olduğum örneklemelerin tümü Kuran ayetleri ile sabittir linki verecem bir bak safımız birdir...

[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]

-İmam Ali- (a.s)