Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Ağustos 2011, 02:06   Mesaj No:31

Nikap_

Medineweb Acemi Üyesi
Durumu:Nikap_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14067
Üyelik T.: 07 Ağustos 2011
Arkadaşları:1
Konular: 1
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Namazların cem i konusu ve teravih namazı

O kadar dar bir çerçeveden bakıyorsunuz ki kim ne derse desin kabul etmek gibi bir düşünceniz yok.eğer bir konuyu bilmiyorsa bir insan ben bu konuda bilgi sahibi değilim öğrenmek istiyorum bilgisi olanlar anlatırlarsa sevinirim gibisinden bir düşünce yok sizde.abdülmelik abinin yazısına da bir karşıt bulmuşsanız sizinle artık münakaşa etmeme gerek yok demektir.son kez size cevap veriyorum bir daha size bu konuyla ilgili cevap yazmayacam..şimdi gelelim 5 vakit olan namazin birleştirilmesi konusuna..ıslam kolaylık dini değilmidir sayın kardeşim kolaylaştırın güçleştirmeyin demiyormu..siz yeterki ibadetinizi yüreğinizden gelerek yapın umulurki Allah u teala kabul buyurur..5 vakit olan namaz birleştirilince niyet olarak yine o belli olan vakitler dahilinde niyet edilir yani ayrı ayrı iki niyet etmiş olacaksınız bu durumda 3 değil yine 5 vakit namazınızi kılmış olacaksınız..tabiki ihtiyaç olmadıkça bu uygulamayı yapın demiyoruz ama namazı kılamama gibi bir durum varken kazaya bırakmaktansa birleştirmek daha uygun değilmidir..