Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Aralık 2011, 15:10   Mesaj No:46

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:8
Cinsiyet:Erkek
Yaş:50
Mesaj: 3.047
Konular: 340
Beğenildi:1308
Beğendi:422
Takdirleri:9472
Takdir Et:
Standart Cevap: İslam mı, tasavvuf mu; Tevhid mi, şirk mi_?

Alıntı:
Sıleyman. Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Mdm1 konuya katılım sağlamayı düşünüyorum lakin öncelikle hakk ile batılı ayırd edelim eğer Muaviye hz ise r.a denilebiliyor ise o zata mevlanaya sadie kurdiye vb milyonlarca hatta milyarlarca kez r.a hz kullanılması daha evladır...Katiiler ne zamandan beri saygı ile anılmaya başlanmıştır konuya çok detaylı olarak alevilik şia vb hakkında katkıda bulunacağım amma öncelikle şu konuda hemfikir olmalıyız Muaviye zalimmidir hz midir yada fasıkmıdır ?
medineweb forum kurallarından 19. maddeyı ihlalden bi hafta uzaklaştırıldınız.tekrarı halinde kalıcı uzaklaştırılacaksınız.inşaallah aynı hatayı tekrarlamazsınız.düşünce ile hakaret farklıdır!

Alıntı:
Kürt_Mücahide Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Birgün mevlanın eşi kaybolur mevlana eşinin bulunması için herkese talimat verir. Herkesi mevlanın eşini ararken mevlana bahçenin içerisinde kurulu olan çadırdan bir sesler duyar. Mevlana başını çadırdan içeri sokar bakarki mevlanın eşi ve şems eğleşiyorlar.

Mevlana derhal çadırını örtüsünü kapatır sonra herkese haber verir benim eşimi aramayın ben onun nerde olduğunu biliyorum der.(kamer34 baş editörden alıntı rabbim kendisini cennetle müjdeletsin inşallah)

başeditör abi. mevlananın müşrikliği konusunda gereken yazılmış ispatlıca.ama gözden kaçan bir nokta daha var.afedersiniz bu ********************forum kurallarına aykırı oldugu icin editlenmistir. (RemLe)
medineweb forum kurallarından 19. maddeyı ihlalden bi hafta uzaklaştırıldınız.tekrarı halinde kalıcı uzaklaştırılacaksınız.inşaallah aynı hatayı tekrarlamazsınız.düşünce ile hakaret farklıdır!
__________________

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.
Alıntı ile Cevapla