27 Aralık 2011, 20:57
|
Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 11916 Üyelik T.:
02 Mart 2010 Arkadaşları:2 Cinsiyet: Yaş:55 Mesaj:
487 Konular:
102 Beğenildi:6 Beğendi:0 Takdirleri:10 Takdir Et:
Konu Bu
Üyemize Aittir! | Meal Hatmine Davet Meal Hatmine Davet Selamün Aleyküm Arkadaşlar, Kur'anı anlamak ,hayatımıza geçirebilmek ve Kur'anla öğüt verebilmek için sizleri meal okumaya davet ediyorum. Klasik hatimlerin dışında meal hatmine başlayalım diyorum. Otuz cüz olarak aşağıya listeyi yazıyorum cüz almak isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırsınlar konuyu ben takip edeceğim Allah'ın izni ile. Faydalı bir çalışma olacağına inanıyorum. 1.Cüz- Yasemin Ataman (İlk cüzü ben aldım arkadaşlar.) = OKUNDU 2.Cüz- aslıı (Allah razı olsun kardeşim) = OKUNDU 3.Cüz- Iqra (Allah razı olsun) = OKUNDU 4.Cüz- Abdulmelik (Allah razı olsun) = OKUNDU 5.Cüz- Mahsun (Allah razı olsun kardeşim) = OKUNDU 6.Cüz- Esma nur (Allah razı olsun kardeşim) = OKUNDU 7.Cüz- dua dilencisi (Allah razı olsun kardeşim) = OKUNDU 8.Cüz- dua dilencisi (Allah razı olsun kardeşim) = OKUNDU 9.Cüz- dua dilencisi (Allah razı olsun kardeşim) = OKUNDU 10.Cüz- FECR (Allah razı olsun kardeşim) =OKUNDU 11.Cüz- Talibetün (Allah razı olsun kardeşim) = OKUNDU 12.Cüz- Talibetün (Allah razı olsun kardeşim) = OKUNDU 13.Cüz- Talibetün (Allah razı olsun kardeşim) = OKUNDU 14.Cüz- Talibetün (Allah razı olsun kardeşim) = OKUNDU 15.Cüz- Talibetün (Allah razı olsun kardeşim) = OKUNDU 16.Cüz- Talibetün (Allah razı olsun kardeşim) = OKUNDU 17.Cüz- Talibetün (Allah razı olsun kardeşim) = OKUNDU 18.Cüz- Talibetün (Allah razı olsun kardeşim) = OKUNDU 19.Cüz- Talibetün (Allah razı olsun kardeşim) = OKUNDU 20.Cüz- Talibetün (Allah razı olsun kardeşim) = OKUNDU 21.Cüz-Nikap_ (Allah razı olsun) = OKUNDU 22.Cüz-Nikap_ (Allah razı olsun) = OKUNDU 23.Cüz-Abdulmelik (Allah razı olsun) = OKUNDU 24.Cüz- Yitiksevda (Allah razı olsun) = OKUNDU 25.Cüz- Zeki_ataman (Allah razı olsun) = OKUNDU 26.Cüz- incesızı (Allah razı olsun) = OKUNDU 27.Cüz- La diyebilmek (Allah razı olsun) = OKUNDU 28.Cüz-Yasemin Ataman = OKUNDU 29.Cüz- Mahsun (Allah razı olsun) = OKUNDU 30.Cüz- La diyebilmek (Allah razı olsun) = OKUNDU Arkadaşlar bitiş tarihi vermedim. Gönül isterki en kısa zamanda bitirelim. Parkta , yolculukta, ders aralarında, birçok ortamda okuyabileceğimiz yüce kitabımızı elimizden düşürmeyelim okuyalım başka kardeşlerimizede okumaları için vesile olalım inşallah. |
| |