Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Aralık 2011, 15:18   Mesaj No:10

bilinmez

Meal Gurubu Üyesi
Medineweb Emekdarı
bilinmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13966
Üyelik T.: 27Haziran 2011
Arkadaşları:0
Konular: 309
Beğenildi:180
Beğendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:
Standart Cevap: Google ve Müritleri

bi ara internete annesi kuran okurken kuranı elinden alıp atan daha sonra hayvana dönüşen bi figür yayınlanmıştı belki hatırlayanlarımız vardır ve bende inanmıştım daha sonra bunun yanılmıyorsam hollandalı bi heykel traşın yaptığı bi figür olduğunu ve bakın şimdi ben nette bir şey yaınlayacam ve kuranı okuyunca kızı tarfından karşı çıkıp kuranı fırlatan kızın hali diyecem ve bakın neler yapacaklar insan deyip yayınlayınca,hemen biri altına ayet,yapıştırmış ve peşine binlerce yorum tıklanma falan ,yayından yayın olmaya başlamış.NE diyelim tahkiki olmayan ve atalarının geleneğine mirasçı olarak konup bunuda islam zanneden ki kısmide islamın bazı emirleri bulunsada bu tür inanca bağlı insanların ARŞTIRMA yapmadan bu tür zan uygulamarıda çoook olsada hepimizinde bazen düştüğüde olabiliyor ve son olarak İYİKİDE KURANI ALLAH KENDİ KORUMALIĞINA ayırmış ,ELHAMDULİLLAH...Yazınız anlamlı ama ne yapalım bazende bu tür fasıklardan olan bilgilerede baş vuruyorum ben kendim çünkü hadis konusunda dahi MÜSTEŞİRK ler kadar detaylı araştırma yapılmamış, ne yapalım SAYIN MUHSİN HOCAM OZAMAN KOLLARI SIVAYIN VE hadisleride vurud lu bi çalışma yapın bizde yararlanalım...

Yani hocam sezarın hakkı sezara......fasıklarda iyi çalışıyor....