| | |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi antivirüs,Açılış Tarihi: 16 Eylül 2008 (00:51), Konuya Son Cevap : 30 Aralık 2022 (11:49). Konuya 18 Mesaj yazıldı |
![]() |
| | Seçenekler | Değerlendirme |
| | Mesaj No: 11 |
| Bakış açısı düşünceli000 Ya rıza kazanmak için yaptığın değer başkasının bilipte unuttuğuysa ? vesile senin paylaşımınsa ? ...
__________________ Sustum..! Birikti yanaklarimda alfabe..Ya RAB..! Sukütu'mu en güzel duam eyle.. | |
|
| | Mesaj No: 12 |
| bu da güzel bir bakış açısı... tabiki olabilir güzel insan..düşünceli000
__________________ "..insanın ruhunu yücelten bir acı, ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..." | |
|
| | Mesaj No: 13 |
| Bugün 'Allah için' 90 kişi beraberdik,Rasul-i kibriya,Sertac-ı Enbiya Efendimizin sünnetlerinden bahsettik. | |
|
| | Mesaj No: 14 | |
| | Alıntı:
| |
|
| | Mesaj No: 15 |
| Medineweb Baş Editörü |
Bugün Allah için; bu konuyu güncelleyerek, bir hayra vesile olup, bir kişi dahi olsa hatırlatma yapmış olayım istedim ![]()
__________________ ![]() İnsanı BEDENEN ameliyat için BAYILTMAK gerekir. RUHEN ameliyat etmek içinse AYILTMAK... |
|
| | Mesaj No: 16 |
| | *Bugün, en büyük düşmanın olan nefsinle hiç hesaplaştın mı ?
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
|
| | Mesaj No: 17 |
| Medineweb Baş Editörü |
Bugün, sayısız insanların aldandıkları Hadisi şerifte bildirilen “sıhhati koruma Ve zamanı (vakti) gereği gibi değerlendirme konusunda gereken hassasiyeti gösterdin mi?
__________________ ![]() İnsanı BEDENEN ameliyat için BAYILTMAK gerekir. RUHEN ameliyat etmek içinse AYILTMAK... |
|
| | Mesaj No: 18 |
| |
Bugün Allahın kitabından bir şey okudun ve üzerinde hiç düşündün mü?
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
|
| | Mesaj No: 19 |
|
DİN KARDEŞLERİME DUA ETTİM
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
|
![]() |