04 Ocak 2012, 02:36
|
Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 11916 Üyelik T.:
02 Mart 2010 Arkadaşları:2 Cinsiyet: Yaş:55 Mesaj:
487 Konular:
102 Beğenildi:6 Beğendi:0 Takdirleri:10 Takdir Et:
Konu Bu
Üyemize Aittir! | Ben seni böyle sevmeliyim. Ben seni böyle sevmeliyim. BEN SENİ BÖYLE SEVMELİYİM. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dalgalara anlatınca seni, dalgalar coşmalı,ahenkle dans etmeli.. Esen yellere gülümden bir haber desem, gül kokunu bana getirmeli. güliçkimi... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Duygularım şiir olmalı, dökülmeli dudaklarımdan... Seni böyle sevmeliyim, dünyaları önüne sermeliyim.. güliçkimi... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben böyle sevdalara kanat çırpmalıyım.. güliçkimi... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Uzaklarda da olsan, Ben seni yanımda bilmeliyim. Seni görmek, bilmek olmamalı amacım. güliçkimi... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Güzelliğini, boyunu, ünvanını bilmemeliyim. Ben senin, gönül evini bilmeliyim. güliçkimi... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasemin Ataman |
| |