Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Ocak 2012, 16:16   Mesaj No:8

kamer34

Medineweb Sadık Üyesi
kamer34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:kamer34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13038
Üyelik T.: 14 Aralık 2010
Arkadaşları:9
Konular: 41
Beğenildi:6
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: öncesi ve şimdisiyle fetullah gülen..

selamun aleykum

Vidyoyu açamadım vidyoda fettullah gülen hakkında ne anlatılıyor bilmiyorum. Fakat anladığım kadarıyla vidyoda fettullah gülene ikiyüzlü yakıştırılması yapılmış.

Daha düne kadar baş örtü islam dininin olmazsa olmazlarındandır diyen bir zihniyet bu gün nasıl olduysa baş örtüsü teferuattır diyebiliyorsa,başı çıplak sözde islami bir toplum meydana getirdiğini iddia ediyorsa ben ona ikiyüzlü değil üçyüzlü derim.

Bu başkalarının ayıbını ortaya çıkarmak değil,din adına ortaya çıkan dinle alakaları bulunmayan sahtekarların gerçek yüzünü ortaya çıkarmaktır.

Bu hal islama aykırı olmayıp bizatihi islamın emir ettiği bir durumdur. İnsanların ayıplarını araştırıp ortaya çıkaramak farklı şeydir, insanların şirklerini küfürlerini ikiyüzlülüklerini ortaya çıkarmak farklı şeydir,bunları birbirine karıştırmamak lazım...

Medinede ki münafıklarda ehl-i kıble insanlardandıylar..Onlarda namaz kılıyorlardı fakat cenabbi Allah onların namazlarının kabul görmediğini buyurmuş onlararı ebediyen cehenemle müjdelemiştir...

İbn-i Teymiyye Ali Şeriati Humeyni ve Seyyid Kutub bunlar birbirine zıt kutuplar sayın abim bunları karıştırmayalım

Selametle kalın